| Elena_9796 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Am mai postat de 2 ori aceeasi intrebare... dar nu am primit raspunsuri cine stie ce.
Am 1 53, 57 kg, si vreau neaparat sa slabesccrying Ma simt ca un butoi cand merg pe strada, si mai sunt si scundacryingva rog sa ma ajutati, cel mai mult am nevoie la picioare, la buirta sunt ok. ce exercitii imi recomandati, si fara regimuri.ca de obicei te ingrasi dupa aia.sau sa fie ceva simplu la regim.
Deci am probleme la pulpa...la fese si partea aia de grasime care ataRNA de exemplu la piciorul drept in stanga, si la piciorul stang in dreapta.de aia mi se strica si blugiilaughing VA ROG FFFFFF MULT!
Si vreau mai multe raspunsuri ca datile trecute!big grin

6 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Http://www.sanatateata.com/frumusete/fese.htm
Sper sa te ajute :D
App asa am si eu la hi5 bella bambina:)) muah:*

| dulcik a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa te duci la sala.Si ca regim poti manca mai putin, 3 mese pe zi, gratar, fiert, fript, fara paine, fara sucuri acidulate, etc eu am slabit cu dieta montignac si desi nu o mai tin kg nu s-au dus

| Luori a răspuns:

Fa-ti un program. Am inteles ca regim nu vrei, dar dupa o anumita ora nu mai manca.
Fa mult sport. Role, bicicleta, dans, alergat, inotat, tenis, handbal, ce vrei tu si ce iti place.
Cat despre exercitii ca sa fii sigura ai putea incerca la sala thinking [ desi nu sunt prea de ocord cu sala, dar macar iti faci o idee despre ce exerciti trebuie sa faci ]
succes!hee hee

Elianna
| Elianna a răspuns:

Mie una nu-mi place de loc tonul tau! Ne iei la rost ca nu ti-am rezolvat problema ta de parca era sarcina noastra! Si ce daca ai mai pus intrebarea de "n" ori! Probabil ca ceea ce vrei tu nu se poate face la acest nivel, pe acest site, trebuie sa consulti un nutritionist! Si raspunsurile se dau si in functie de cat de interesanta este intrebarea! A ta este atat de alambicata ca greu intelege omul ce vrei de fapt! Pai daca tu ne iei la rost ca nu-ti raspundem mai multi... o sa ramai cu intrebarea fara raspunsuri! Noi aici ajutam benevol si daca sitm, nu ca VREI tu, sau ne obligi tu! P.S.Blugii se rod intre picioare la toata lumea, nu numai la tine!

| gangstarap a răspuns:

Pai e normal frate la 1. 60 ar trebuie 65 kg
daca in *** stai toata ziua la pc cm *** vrei sa slabesti
sau sa agati fete?

| OanaG a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, nu slabesti numai de la picioare, slabesti peste tot, daca ai slabi numai la picioare ai arata ca naiba!

Incearca sa mananci dimineata bine si pe restul zilei cate putin, incearca si programul ala de 14 zile fitness[cereale] Am observat ca nu vrei regim, dieta, dar nu slabesti mancand in fiecare zi carne si dulciuri si facand doar exercitii!

Pe yoyutube gasesti exercitii, fa abdomene, genuflexiuni, fandari, bicicleta