Bai fatucanu te mai stresa atat.in primul rand tu nu il iubesti...e doar o iluzie a inimii existenta in toate fetele de varsta ta si adolescentele; pur si simplu ti-a placut de tip si esti cu capul in nori si tii la el; prin acel"pupap" se pare ca ti-a cam luat mintile...dar nu trebuie sa iei in serios,mai ales daca lui nu-i pasa si nu te prea cauta(plus ca mai are si prietena)lui nu ii pasa de tine,se vede clar,te-a pupat doar ca sa se simta bine in momentul respectiv(si baietii astia-s mari mincinosi)))belevi-meAcuma eu nu-ti spun chestia asta doar ca sa te fac sa te simti prost sau ceva de genu',eu iti spun prieteneste sa-l lasi in pace,ca poate te bagi si se mai ia si prietena lui de tine,tu sa n-ai treaba,daca el nu te cauta nu are rost sa umbli tu ca un catelus dupa el,vei gasi tu baieti si mai frumosi stai linistita,ca sunt cati vrei pe fata pamantuluisi tie nu-ti trebuie neaparat fane alaAsta e parerea mea, tu faci ce consideri tu, dar ai grija in ce te incurcisa nu-ti para rau mai tarziu
Geo2969686 întreabă: