| Aliyaa a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cei care vad intrebarea plz help este o chestie de viata si de moarte! Deci eu am 4 papagali(perusi)si ei s au batutu iar unuia dintre ei i a fost rupt piciorul(ma refer i-a fost rupt o bucatica mica si sangereaza!)va rog sa mi spune ti ce as puteaface si urgent deoarece nu vreau sa moara tin f mult la el il am de 2 ani la ora asta nu este deschis nici un cabinet vetereninar si nicio farmacie si mi e teama ca pana maine sa nu moara! Inca o data fieti va mila si ajuati ma cu un sfat urgent sunt disperatacrying.

Răspuns Câştigător
| ☆ Danny☆ a răspuns:

Scoate-l din cusca si daca ai da l cu tinctura de patlagina, dupa asta cu crema de galbenele sau ceva aropiat ei! Bandajeaza l si incearca sa l calmezii mangaie l da i sa bea apa! Incearca sa stai cu el!

7 răspunsuri:
| Aliyaa explică:

L am pus singur in cusca este bland

| corina_4591 a răspuns:

Incearca sa ii pui la piciorus o fasie de tifon sau o carpa mica care sa fie uda sa fie rece. Imi pare rau de el. Saracutulsad

| smileyface_4718 a răspuns:

In primul rand scoate-l de acolo, sa nu se mai bata, si pune-l altundeva, poate mai ai vreo cusca ceva. Nu stiu ce sa zic. Daca e bland, prinde-l, si panseaza-l dai cu rivanol pe rana si panseaza. E complicat, dar altfel nu stiu ce sa faci, nu m-am confruntat cu asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salvarea veterinara -Tel. 9331-, sau daca esti din Buc. exista un cabinet veterinar cu program non-stop -sigur!- la piata Muncii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aloooooo., moderatorii., dormiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e numai o bucatica nu ai de ce sa iti faci griji; adesea in luptele dintre ei se intampla sa ramana fare o bucatica din picior, dar totusi daca consideri ca e chiar asa de grav trebuie sa-l duci la un medic veterinar! ti-am spus.; adesea se intampla rani de genul asta si se vor vindeca de la sine! izoleaza-l de ceilalti papagali!

| Al3ka a răspuns:

Nashpoa treaba :-s incearca sa il muti separat... intr-o alta cushka happy sa stea singur...si pune-i o stinchiutsa legata ca un pansament la piciorush ca sa se lege totu` sa se lipeaska! incearca ce am aizs sa ai sa vezi ca se va face bine