anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Cred ca ma super-puteri.
Stau cateodata si ma gandesc,de exemplu, la un program tv.Deschid apoi tv-ul si bam! ceea ce am vrut,a aprut la tv! Nu mi se intampla la comanda, dar ieri mi s-a intamplat.A fost ciudat si m-am gandit sa impartasesc asta cu voi.Deci,coincidenta sau super-om?

Răspuns Câştigător
| Mieeez666 a răspuns:

Bine, gata, amândoi am zis că ăsta n-are puteri, îi dobitoc, ca mine, final fericit.

48 răspunsuri:
| Crainstorm20 a răspuns:

Mama esti medium cultivati talentul :-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Crainstorm20):

Da,vine FBI-ul sa ma bage in carantina.Nu,pe bune, e ciudat sa fac asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar ieri ti s-a intamplat. Stai calm, e o simpla coincidenta. Dorinta ta a fost prea mare si s-a intamplat, nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu doar ieri.

| bibi518 a răspuns:

Bai copchile, te-o scapat mata in cap cand erai mic, sau care-i explicatia pentru inteligenta ta nemaivazuta?
Nu ai puteri desigur, nu exista asa ceva, nimeni nu are super puteri, nu te mai uita atat la desene animate ca nu mai gandesti logic, zau asa. straight face

| Doub a răspuns:

Oooh, Doamne.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru bibi518):

N-am zis ca sunt inteligent! AM ZIS CA OARECUM PREZIC VIITORUL!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Stiu

| neutrino a răspuns:

Esti super-om, omule! Gandeste-te la niste filme bune si anunta-ne sa ne uitam si noi.

| aXy99 a răspuns:

Si eu am patit. Inteleg cum te simti. N-o sa te creada nimeni. Foloseste-ti puterile in scopuri bune. Incearca sa le folosesti sa te trezesti din a visa cu ochii deschisi, poate functioneaza.

| Alexandra_Diana_2000 a răspuns (pentru bibi518):

Sigur se uita prea mult la desene animate laughing)))))

| bibi518 a răspuns (pentru aXy99):

Asta-i raspunsul castigator laughing

| T0T a răspuns (pentru bibi518):

Ba sunt oameni care se consideră că au super puteri. Se numesc super-oameni. Documentează-te și app mai treci pe la orele de română, deși nu prea cred că se vor folosi astfel de cuvinte. Oricum îți recomand melodia:

https://www.youtube.com/watch?v=XlmxNhrJnCE

| bibi518 a răspuns (pentru T0T):

Eu nu cred in astfel de povesti cu super-oameni, dar daca tu crezi nu-i nici o problema.
Totusi vreau sa stiu ce-i gresit in raspunsul meu de trebuie sa trec pe la orele de romana?
Cuvintele folosite in raspuns sunt corect scrise si exista in limba romana, multi oameni avand aceste cuvinte in vocabularul lor.

Măcar ai accesat link-ul?
Eu vorbesc despre documentare, nu povești. Nu am chef să te conving de chestia asta.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Ca să răspund și la întrebare. Nu te îngrijora, nu ai nicio super-putere.

Ok, am inteles chestia cu documentarele, iar faptul ca am scris gresit acel cuvant nu este vina mea, daca scriam cu cratima, cand publicam raspunsul aparea modificat in "mama ta" deci am ales sa scriu gresit.

Ma-ta

| Mieeez666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Prezici ****.

| Mieeez666 a răspuns (pentru bibi518):

R3kt.

Cum ai facut asta? laughing mie mi-a corectat in "mama ta"
in fine...ma las pagubasa, tu ai dreptate eu gresesc, ii bine acum?

Nu. Totul e relativ laughing

| Mieeez666 a răspuns (pentru T0T):

Wow, ce superputere are ăsta, SE NUMEȘTE COINCIDENȚĂ. Da, există super-oameni, dar nu tipu' ăsta. Și eu când eram mic am deschis tv-ul să mă uit cu un prieten, dar o apărut puricii ăia și un timp până să se stingă televizorul. După un anumit timp am bătut din palme de 2 ori și s-a închis. Super-putere sau coincidență din cauza acelui timp? (4 minute)

Ma omori laughing
In fine...nu imi pasa daca esti sau nu multumit, eu ma dau batuta, bye!

| T0T a răspuns (pentru Mieeez666):

Citește răspunsurile anterioare, îți vei găsi răspuns la nelămuririle tale.
Confucius spunea: "Aud şi apoi uit. Privesc şi apoi îmi amintesc. Fac şi apoi înţeleg."

Ai dreptate, noi să fim sănătoși. Pa pa. Baftă la evaluare.

| Mieeez666 a răspuns (pentru T0T):

Ce nelămurire? Eu îți ziceam că ăsta n-are nici o putere.

| T0T a răspuns (pentru Mieeez666):

Asta am spus și eu înainte. Dar cine știe...Nu poţi învăţa pe altul calea virtuţii, în timp ce tu păşeşti alături.

Da, multumesc, pacat ca am dat-o cu ani in urma.

Păi tocmai laughing