Bine, gata, amândoi am zis că ăsta n-are puteri, îi dobitoc, ca mine, final fericit.
Da,vine FBI-ul sa ma bage in carantina.Nu,pe bune, e ciudat sa fac asa ceva?
Bai copchile, te-o scapat mata in cap cand erai mic, sau care-i explicatia pentru inteligenta ta nemaivazuta?
Nu ai puteri desigur, nu exista asa ceva, nimeni nu are super puteri, nu te mai uita atat la desene animate ca nu mai gandesti logic, zau asa.
N-am zis ca sunt inteligent! AM ZIS CA OARECUM PREZIC VIITORUL!
Esti super-om, omule! Gandeste-te la niste filme bune si anunta-ne sa ne uitam si noi.
Si eu am patit. Inteleg cum te simti. N-o sa te creada nimeni. Foloseste-ti puterile in scopuri bune. Incearca sa le folosesti sa te trezesti din a visa cu ochii deschisi, poate functioneaza.
Ba sunt oameni care se consideră că au super puteri. Se numesc super-oameni. Documentează-te și app mai treci pe la orele de română, deși nu prea cred că se vor folosi astfel de cuvinte. Oricum îți recomand melodia:
https://www.youtube.com/watch?v=XlmxNhrJnCE
Eu nu cred in astfel de povesti cu super-oameni, dar daca tu crezi nu-i nici o problema.
Totusi vreau sa stiu ce-i gresit in raspunsul meu de trebuie sa trec pe la orele de romana?
Cuvintele folosite in raspuns sunt corect scrise si exista in limba romana, multi oameni avand aceste cuvinte in vocabularul lor.
Wow, ce superputere are ăsta, SE NUMEȘTE COINCIDENȚĂ. Da, există super-oameni, dar nu tipu' ăsta. Și eu când eram mic am deschis tv-ul să mă uit cu un prieten, dar o apărut puricii ăia și un timp până să se stingă televizorul. După un anumit timp am bătut din palme de 2 ori și s-a închis. Super-putere sau coincidență din cauza acelui timp? (4 minute)