anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat sunt intr-o situatie foarte JENANTA! Sa incep cu inceputul :

Aseara am ajuns de la dansuri pe la 12 noaptea si nu am avut timp sa ma spal la cap aseara si m-am spalat de dimineata (noi invatam de dimineata ) asa cum sunt eu buimaca de somn mi-am pus sampon in cap ( doar la cap m-am udat adica nu am facut baie ) si dupa m-am dus sa imi iau ghiozdanu sa il duc pe hol si eu trebuia sa ma intorc sa ma clatesc si sa ma usuc. Proasta am fost si nici acum nu imi dau seama ce a fost in capul meu cum nu am simtit si am plecat asa cu samponul in cap ( eram foarte obosita ). Vreau sa va spun ca la scoala toti si-au batut joc de mine intr-un hal...de imi venea sa intru in pamant si nici cu apa rece de la scoala nu puteam sa ma spal. Am fost nevoita sa raman asa la toate orele deoarece am dat 2 teste importante. ce sfat imi datati cum sa scap de rusinea fata de colegi. luni or sa isi bata joc de mine rau de tot sad funda:*

Răspuns Câştigător
| missoriginal a răspuns:

Wow...chiar e foarte jenanta situatia ta
Pai sa stii ca ei isi bat joc de tine pentru ca ei stiu ca tu suferi si de asta o fac
Nu ii mai baga in seama, fa`te ca nu ii auzi sau spune-le ce s`a intamplat cu adevarat si ca ai fost obosita
Eventual mai spune-le:Mda... ce sa zic, iarta`ma ca nu sunt perfecta.
Ok si? Parca am facut o crima sau asa ceva.

In fine, vezi tu.
P.S.Chiar sunt foarte curioasa cum au reactionat profii cand te`au vazut.Nu ti-au spus nimic?

| bombonica22 a răspuns (pentru missoriginal):

Pai profesori se holbau la mine doar 3 preofesori m-au intrebat :
1) profa de roamana a ramas :O si a zis ce ai patit la par
2) doamna directoare cand m-a vazut pe hol si sa uitat la mine si mi-a zis :,, maica da tu te dadusi cu spuma in par ''? laughing
3) profa de matematica a spus :,, ce-i cu tine, de ce ai sampon in par?,, :O.
mda si cam atat restul doar se holbau.

28 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

:O Din toate raspunsurile date de tine, sincer, si cu cea mai mare parere de rau, mi-ai dat impresia de neingrijitastraight face. Tu te privesti in oglinda doar atunci cand te speli pe fata si pe dinti, nu si atunci cand te aranjezi la par? Mi se pare imposibil sa te duci la scoala cu sampon in par, adica era necesar sa observi, tu nu te piepteni, nu te aranjezi la par cat de cat? Sa inteleg ca tu poti merge cu parul ud, si nu ai nevoie sa ti-l usuci cat de cat? Inteleg, ai fost obosita, dar... deja e incredibil:-( Imi pare rau p[entru tine si sper sa treci peste, si sa ai mia multa grija pe viitor cu privire la aaspectul tau, daca iti doresti sa nu mai ai imaginea patataoh go on

| ComatoseWine a răspuns:

Asa ceva e posibil? NU simti ca ai parul ud? Si eu as rade pentru ca zici ca e din desene animate.Parintii tai nu te vad plecand?

| bombonica22 a răspuns (pentru ComatoseWine):

Da e posibil cand esti foarte obosita. ce pot sa zic numai prosti rad ca destepti nu se amuza asa rau ..ca doar nu am venit in fundu gol la scoala. da in fine da dovada multe de prostie raspunsul tauwinking si nu parintii mei erau sus la etaj si eu la parter in baie (Stau la vila )winking

| ComatoseWine a răspuns (pentru bombonica22):

NU te-am intrebat daca stai in vila sau nu.Eu si toti ceilalti am rade sa vedem pe cineva cu sampon in par la scoala.Nu pari prea inteligenta daca ti se intampla asta. Cei care au raspuns ca nu trebuie sa te superi au mintit ca sa primeasca funda sau sa nu para rautaciosi, iar cei ce au facut ironii au facut-o pe buna dreptate.DEci tu iti poti simti parul ud... Ce vanturi bat in capul ala de nu simti?

Tu si ceilalti prosti normal un copil cu scaun la cap nu ar face asta. nu mi se pare amuzant tu daca te-ai culca tarziu si la 5 te-ai trezi? nu ai fi buimac de somn ...tocami asta am zis mai bine te uiti inainte sa vorbestiwinking si nu nu am simtit vantul si nu iti mai zic odata de ce. daca ai fi fost in locul meu nu cred ca mai radeai ..sau poate radeai de tine ca la cum vezi tu viata in roz e clar!

| ComatoseWine a răspuns (pentru bombonica22):

Eu vad viata in toate culorilerolling on the floor. Cred ca ar trebui sa iti iei o oglinda ca...Eu nu plec la scoala fara sa stau cel putin 2 minute in fata oglinzii inainte de plecare. Daca as veni la 5 dimineata de undeva nu as mai dormi sau nu m-as mai duce la scoala. Pot sa fiu mort de somn, dar nu plec cu sampon in caprolling on the floor. Mai bine dadeai cu un prosop ud pe par decat sa te apuci sa te speli daca nu te pricepirolling on the floor

In primul rand eu nu chiulesc si daca citesti intrebarea cum trebuie am spus ca am avut 2 teste importantewinking eu nu sunt ca tine numai cu 3 si 4... si nu consider sa ma uit in oglinda din moment ce m-am spalat pe dinti si pe fata. stiu ca sunt frumoasa si fara sa stau 1 ora sa ma aranjez. lasa ca sti tu mai bine sa te speli spre deosebire de tine ma spal laughing)rolling on the floor

| hunterpainting a răspuns:

laughing

ai rabdare ca se plictisesc ei

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Nu pune la suflet tot ce spun prostii. mai du-te inca de vreo 10 ori asa si poate mai vezi pe vreo una cu spuma in cap

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greseala se plateste. Dar ce legatura are cu Dragoste si sex?

| Trolliţă a răspuns (pentru anonim_4396):

Dragostea dintre samponul si parul ud la scoala happy

| anonim_4396 explică (pentru Trolliţă):

Si ce "Scintei" ar putea iesi din asa "dragoste"!

| Trolliţă a răspuns (pentru anonim_4396):

Scatei cu CLABUCI rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Trolliţă):

Doamne fereste, sa nu alunece si sa aiba probleme, din cauza clabucilor.

| bombonica22 a răspuns (pentru Trolliţă):

Esti ratata fetito daca razi de asa ceva... mai bine vezi-ti de *** ta si dupa comentezi la mine aici.winking
eu ma imbrac misto da de tine cred ca rad copiii zilnic laughing

| Trolliţă a răspuns (pentru bombonica22):

Esti ticnita? Unde am zis eu cum te imbraci? Nu sunt fetita, sunt o FATA mare. Nu comentam, doar ironizam situatia ta imposibil de jenanta. Lol nu sunt ratata pentru ca ironizez o situatie amuzanta. Si daca aveai 17 ani stiai ca inainte sa iesi din baie iti clatesti parul si nu te duci acasa cu clabuci in cap.

Nu te simti ofensata, ai sa mai vezi persoane ca mine pe aici. Ironia nu este ceva anormal.

... da toti de pe TPU se dau de 18 ani si nu au nici 12 o,, fata mare,, mai pe scurt un adult nu rade de chesti de genu, poate ca si lor li s-a intamplat ceva asemanator in copilarie /adolescenta ..deci nu vad rostu da fiecare gandeste cum vrea asta e Romania din pacate!

| Trolliţă a răspuns (pentru bombonica22):

Daca ai fi scris asta inainte de comentariul anterior, atunci ar fi fost ceva!

Sti ce eu de obicei nu injur, dar cand vad atata rautate nu rezist!

| RetardedRacoons a răspuns:

Pai ar fi o idee sa te clatesti pana luni.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| XxCrysXx a răspuns:

Hei gaseste un moment linistit si spune-le ca pur si simplu a fost o geseala sau la ora de dirigentie. dar cel mai bun dfat este sa nu pui la sugflt. Funda:?

| Tolea_Claudia-Daniela_1993 a răspuns:

Toti nu au minte... mie mi s-a intamplat o situatie cred ca la fel de jenanta a mers in pijamale la scoala. oricum nu mai pune la suflet. o sa se plictiseasca daca nu ii bagi in seama. sau razi si tu cu ei. ori cum o sa treci de faza aceasta rea. si unii chiar simt compasiune fata de aceste situatii. alti nu au suflet. hiene ce va bateti joc!

| Silvii a răspuns:

Este cam jenanta situatia ta si amuzanta totodata, daaaar poti scapa de bataia de joc a celor din jur facand ceva. nu stiu cum sa zic, sa le arati ca esti tare, ca esti cool si ca nu iti pasa ce crede lumea despre tine. capul sus!

| BigfootXXL a răspuns:

Mai du-te inca o data cu samponul pe cap si ei o sa creada ca este la moda!

| Foxxxi a răspuns:

Dale peste nas dai dreacu de nesimtiti!