Intr-adevar copiii sunt foarte rautaciosi. Cel mai bine poti scapa de rusine sau se uita o boacana jenanta facandnu-se alta in loc. Adica o sa mai uite de faza cu samponul pe cap daca altcineva o sa pateasca ceva jenant (fie ca se ia un profesor mai tare de un coleg, fie ca un copil mai bun din clasa voastra ia o nota mica etc.) Explica-le copiilor adevarul, amuzandu-te de situatie. Daca o sa plangi si/sau o sa stai suparata, injurand sau cine stie ce o sa mai faci, copiii din contra o sa-ti zica si mai rau asa, stiind ca te deranjeaza. dar totusi, am o intrebare: de ce nu ai putut pleca de la scoala? Am inteles ai avut 2 teste importante dar teste alea erau la o distanta asa de mica uul de altul? Puteai sa te invoiesti la 1-2 ore ca sa ai timp sa te clatesti si sa te usuci, iar la plecare iti puneai ceva pe cap (gluga, o sapca etc.) ca sa nu racesti. profesorii sigur te-ar fi inteles. Sau tu stai departe si nu puteai sa te duci acasa?
Nu cred ca ai altceva de facut decat sa faci haz de necaz. Daca vad ca nu te deranjeaza situatia, tot nu o sa inceteze, dar cu siguranta te vor deranja mai putin.Nu pot decat sa-ti tin pumnii.Bafta multa!
Pff. acum e mai complicat ca sigur nu vor uita pana luni, nu vreau sa te intristez si mai mult dar crede-ma ca trec si eu printr-o faza asemanatoare si nu a uitat nimeni incidentu de 2 ani ..eu cred ca cel mai bine ar fi sa nu ii bagi in seama pe colegi
Crede-ma ca nimeni nu se gandeste in weekend la treaba asta, asa ca pana luni vor uita! Se mai intampla
Grea situatia ta dar in scurt timp se va uita, maiales dac mai face cineva ceva mai aiurea
VulpeaDinUmbra întreabă: