Stai asa sa inteleg... ceilalti colegi de cine isi bat joc? De colegii noi? Sau, isi bat joc de tine daca te vad ca incerci sa impresionezi o fata? :d. Si, nu trebuie sa intrebi pe altii cum sa faci o fata sa te placa. In primul rand, trebuie sa vezi cum se comporta ea, vezi ce-i place, o abordezi cu subiectele de care este pasionata. Nu te avanta de la prima vedere. Poate este frumoasa, dar nu stii ca personalitate cum este. Cat despre cealalta fata, pe care incerci de 2 ani sa o faci sa te placa, eu spun sa nu mai insisti. Adica din moment ce ea nu-ti da niciun semn, vezi dup-aia sa nu profite de sentimentele tale pentru ea. ( Spun asta din postura unei fete ) Vor mai veni atatea alte fete, nu trebuie sa te opresti doar la una. Uite, profita ca a venit alta fata si incearca s-o uiti pe cealalta. Si sfatul meu : nu incerca sa IMPRESIONEZI prea tare, ca risti sa devii penibil. Fii tu insuti si iti garantez ca ai mai multe sanse cu aceasta colega noua decat ti-ai putea imagina. Si ai putea sa o complimentezi, chiar si pentru lucruri banale ( fetele adora complimentele ) de genul " ce dragut este tricoul " sau " iti sta bine cu parul asa ". Nu te sfii sa faci complimente unei fete, astea sunt cele care prin cel mai bine. ( Cred ca am exagerat un pic cat am scris, sper sa-ti prinda bine sfaturile mele ) Paaa!
Incearca sa te porti frumos cu ea dar sa nu-si dea seama ceilalti copii. Fa lucruri frumoase pentru ea, ajut-o daca are nevoie de ceva, iai apararea daca ceilalti se poarta urat sau mai vezi si tu. Sper ca te-am ajutat.
Nu prea am inteles, dar inceacra sa fii tu insuti si poartate GALANT cu ea dar si cu putine rautati subite.
Nu fi obsedat ca nimani nu-i plac oamenii de genu asta. Este o fata si nimic mai mult.
Sper sa te ajute
Cine de cine isi bate joc? asta nu am inteles in fin pai asta dep de fizicu tau si ai ei si ce pretenti are ca prima dat nu vezi u sufetu in el si de astea si incerci sa te aranjezi la nceput sa ii zambesti usor sa faci cunostintza si ia-o incet nu te baga tare pe ea ci ignoro intr-un mod in care sa isi dea seama ca esti limba dupa ea
Parerea mea este ca tu te indragostesti prea repede ceea ce nu e bine prima data ar trebui sa vezi si ce este in sufletul fetei daca iti acorda atentie sau daca pune la suflet ceva pentru tine.