Nu-ti pune si luni! mai bine spala-te pe cap sau nu stiu... Te decolorezi si o faci la loc! dar cu mai multa atentie!
E mul mai grav saa-l decolorez oricum l-am revopsit pe tot si nu am ramas cheala mersi pentru nimic
Nu se intampla nimic, poate o sa ti se arda parul foarte putin, dar nu afecteza excesiv.
Nu se intampla nimic, dar de ce vrei sa iti vopsesti parul neaparat? E diferenta vizibila de nuante? daca vrei sa fi sigura ca nu iti va afecta nici scalpul nici parul, cumpara-ti un sampon colorant(vopsea de 1 luna) si luna viitoare sa te vopsesti cu permanenta dar cu mai mare atentie.
Abuzu de vospea te va face cheala deci ai grija. spalate bine si mai aplica odata nu are nimic 2 folosiri dar ca sa fi sigura vezi si tu pe net..nu vreau o cheala sa ma urmaresca noaptea
***.
Mars ma am tot parul pe cap nu stiu ce cauta retardati ca voi pe TPU
Depinde.Daca esti sensibila poti sa faci cancer de piele sa iti cada parul si sa ramai cheala toata viata. si De la cancer mai si mori.
Eu zic sa il lasi asa si sa te vopsesti peste 2 3 saptamani BFT!
Ce tampit poti sa fii m.am vopsit si nu am murit din [acat pentru tine ! n.ai ce cauta tu pe TPU
Ingognito întreabă: