Tu vrei sa fii cu o fata care tine la tine cu adevarat, sau cu o fata asa ca e la moda? Deci stai linistit, mai bine e sa-ti amintesti de prima relatie ca fiind una bazata pe sentimente sincere, si daca e asa, va dura o eternitate (foarte rar, dar se poate)! Eu cred xa asa ai fi mai castigat decat prietenii tai! Cei care zici ca le schimba ca pe sosete..iti dai seama ca intre ei nu a existat vreodata ceva real...doar bataie de joc, timp pierdut..etc! In plus nu trebuie sa-ti faci griji, ai tot timpul din lume, ai doar 14 ani! Si poate te refuza fetele pentru ca nu ai avut pana acum norocul sa intalnesti fata care te place, ca de obicei nu fetele se duc la baieti, sigur exista fete care te plac, doar ca acelea nu-ti spun, si poate nici nu le observi! Inainte sa intrebi o fata daca vrea sa fie prietena ta, trebuie sa te porti frumos cu ea, sa vorbesti cu ea mai des, sa o ajuti cand are nevoie, sa faci anumite gesturi de politete, cate un compliment, fetele adora asta, si sigur asa le vei apropia de tine, dar bine.una dintre ele, te porti asa cu cea pe care o placi! Dupa toate acestea, daca ea se poarta la fel cu tine, inseamna ca si ea te place, abia apoi o poti intreba daca vrea sa fie prietena ta! Nu asa deodata! Acestea vin treptat!
Incearca sa te faci mai placut pentru fete, sa conversezi mai mult cu ele si sa te apropii mai mult de lele, nu toate fetele vor s ale intrebi inainte sa le saruti, unele vor direct sa le saruti fara sa le mai intrebi.
Salut, eu sunt într-un fel în situația ta. Eu nu sunt grăsuț, dar eu sunt timid (asta e mult mai RAU decât să fi mai grăsuț, de slăbit, poți slăbi dar asta cu timiditatea se trece mai greu ) și na eu cred că ești curajos că măcar ai incercat. Eu cam știu ce își dorește o fata de la un băiat :
1. Știu că e urat, și noi facem asta dar na, se uita numai după fizic, e nașpa dar asta e, de aceea am inceput să-mi lucrez abdomenul.
2. Le plac băieții duri ( știi asta este cam enervant pentru că poate tu ești un băiat super ok, dar daca nu ești puțin dur, nu prea ai șanse )
3. Trebuie sa ai încredere în tine ( adică să nu fi timid )
4. Trebuie să fi înalt. Asta este printre cele mai importante.Eu sunt scund, așa că îți dai seama că nu prea am succes.
5. Asta e mai specială așa că nu se aplica peste tot trebuie sa ai un penis decent nu știu, așa am auzit.
Da, știu greu. Eu mai am multe de îndeplinit.
Daca vrei sa te descarci/ vorbești cu cineva contactează-mă pe yahoo messenger : cosmin.iordache11@yahoo.com
A da și nu mai plânge man, nu e capăt de lume, ai 14 ani, eu nu plâng, eu zic : Să-mi bag pul@