Pur si simplu, intra in vorba cu el sau intreaba-l cat e ceasul daca il mai vezi, sau cel mai simplu este sa mergi si sa te lovesti de el din greseala, si sa ii spui ca te gandeai la altceva si sa te prezinti, dati si voi mana si incepi o discute ca de ex:Vai ce cald a fost azi afara, si deschideti un subiect interesant si asa ii poti cere un id de mess etc...sau sa margi si sa iti scapi cattile pe jos in fata lui si el te va ajuta tu ii multumesti, faceti cunostinta si dupa aia intrati intr-un subiect, nu uuita sa fi cat mai naturala posibila, fara sa fi timida si sa arati bine dar nu cu machiaj etc ci natural, cat mai natural posibil, succes!
Buna! Intra in vorba cu el, intreaba-l in ce oras locuieste, detalii, nr de telefon si id de mess si poate o sa va mearga bine... dar nu te sfatuiesc sa te avanti asa crezand ca gata... el este alesul si sa facezi deja un cuplu, fiti doar amici si nimic mai mult, dar daca se leaga ceva este super okei, dar fara saruturi asa dintr-o data, asteapta sa mai treaca ceva timp iar el sa fie cel care vrea sa te sarute, nu tu.
Cand mai treci pe langa el, fa'ti curaj si spune "salut, eu sunt... te'am remarcat de cateva zile si vroiam sa facem cunostinta[...]" si de aici te descurci.
Trebuie doar sa nu'ti fie frica niciodata de esec.
Si nu-mi zi ca ai de gand sa il astepti pana vara viitoare!? Come on... Are balta peste!
Draga mea, poti sa faci cunostinta cu el.Si eu am trecut prin asta dar am vazut ca nu ma iubeste si dup m-am indragostit de alt baiat care ma iubea.asa trebuie sa faci si uh.Iti spui in minte ca baiatul acesta a plecat in partea cealalta a pamantului si ca nu poti sa il mai vezi niciodata.asa am facut si eu si a mers. sper sa mearga metoda asta.pa te pup dulce:*