Nu trebuie sa alegi intre ei.Pastreaza-i pe amandoi.Pana la urma o sa se inpace ei. Mult succes!
Eu zic sa te dai la o parte ca s-ar putea sa incasezi din toate directiile.la final ei or sa se impace si or sa pice pe tine aman2
Da, si eu zic la fel incearca sa pleci de langa ei cand se iau la sacaieli, nu mai tine cu nici unul.
Fa in asa fel ca ei sa nu se mai intalneasca.adica iesi can cu prietenul tau cand cu ea dar in nici un caz cu amandoi! mai asteapta sa se linisteasca apele si apoi vezi cum decurg lucrurile.
Stiu cum este, nici eu nu am suportat prietenul lui celei mai bune prietene... dar am incercat sa fiu cat de cat " simpatica " de dragul prietenei mele.
Dar eu tot timpu asa zic " O PRIETENA ADEVARATA NU GASESTI, POATE NICIODATA..., DAR UN IUBIT ESTE LA TOT COLTU' "...
De fapt cred ca se da si el la ea la asta te-ai gandit? oricum e de prost gist faza... ar trebui sa inteleaga!
Mare dreptate ai dambilusca un baiat adevarat nu ar face asa ceva mai ales ca e prietena cea mai buna a prietenei lui