| LittleLuciane a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! prietena mea cea mai buna nu sa sarutat niciodata pentru ca e rusinoasa cu baietii ea zice ca nu stie si o tine pe a ei..si a zis ca nu o sa se sarute in viata ei desii a mai avut un prieten ei nu s-au sarutat niciodata laughing) nu stiu ce as putea sa ii fac sa o comving si sa o scot din starea asta.

Răspuns Câştigător
| NorishorPhufos a răspuns:

Trebuie sa-si schimbe modul de a gandi. Asa eram si eu, si incetul cu incetul am reusit sa gandesc la baieti ca oameni normal si s-a rezolvat totul, asta necesita timp, bineinteles

7 răspunsuri:
| persseuss a răspuns:

Nu face nimic.cand o sa simta ea nevoia sa faca asta o sa vina de la sine.trebuie sa gaseasca baiatul potrivitwinking.

| AlleSss a răspuns:

Heii.
Pai zii sa se lase purtata de valwinking

| LittleLuciane explică (pentru AlleSss):

laughing da dar ea nu se atinge de nici un baiat nu ii lasa si cum sta cu vreunu de vorba se inroseste ca racu si ea e frumoasa si vor multi baieti sa fie cu ea si chiar daca si ei ii place de vreunu nu e cu el ca ii e rusine sa il sarute.

| AlleSss a răspuns (pentru LittleLuciane):

straight face.hee hee. Sigur nu ești tu acea persoană?
Oricum, explică.i tu respectivului să o ia cu ea ușor, etc.
Într.un final, va prinde ea curaj!

| LittleLuciane explică (pentru AlleSss):

Nu ca eu am prieten laughing) si chiar de mult...si eu daca ii zic lui se supara pe mine si nu am cum

| NorishorPhufos a răspuns:

Incearca sa-i arati baietii dintr-un alt punct de vedere. Pana la urma sunt tot oameni ca ea, ce difera e doar sexul, atat! Cand o sa se simta pregatita o sa o faca si fara s-o bati tu la capwinking

| LittleLuciane explică (pentru NorishorPhufos):

Nu o bat eu la cap dar in fiecare zi se plange la mine ca nu stie ce sa faca..etc si eu i'am spus sa fie mai increzatoare dar degeaba ea e foarte rusinoasa cu baietii

| NorishorPhufos a răspuns (pentru LittleLuciane):

Trebuie sa-si schimbe modul de a gandi. Asa eram si eu, si incetul cu incetul am reusit sa gandesc la baieti ca oameni normal si s-a rezolvat totul, asta necesita timp, bineinteles