Trebuie sa-si schimbe modul de a gandi. Asa eram si eu, si incetul cu incetul am reusit sa gandesc la baieti ca oameni normal si s-a rezolvat totul, asta necesita timp, bineinteles
Nu face nimic.cand o sa simta ea nevoia sa faca asta o sa vina de la sine.trebuie sa gaseasca baiatul potrivit.
da dar ea nu se atinge de nici un baiat nu ii lasa si cum sta cu vreunu de vorba se inroseste ca racu si ea e frumoasa si vor multi baieti sa fie cu ea si chiar daca si ei ii place de vreunu nu e cu el ca ii e rusine sa il sarute.
.. Sigur nu ești tu acea persoană?
Oricum, explică.i tu respectivului să o ia cu ea ușor, etc.
Într.un final, va prinde ea curaj!
Nu ca eu am prieten ) si chiar de mult...si eu daca ii zic lui se supara pe mine si nu am cum
Incearca sa-i arati baietii dintr-un alt punct de vedere. Pana la urma sunt tot oameni ca ea, ce difera e doar sexul, atat! Cand o sa se simta pregatita o sa o faca si fara s-o bati tu la cap
Nu o bat eu la cap dar in fiecare zi se plange la mine ca nu stie ce sa faca..etc si eu i'am spus sa fie mai increzatoare dar degeaba ea e foarte rusinoasa cu baietii
Trebuie sa-si schimbe modul de a gandi. Asa eram si eu, si incetul cu incetul am reusit sa gandesc la baieti ca oameni normal si s-a rezolvat totul, asta necesita timp, bineinteles