anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati, pur si simplu nu mai suport. Cum pot scapa de ceva care este doar in mintea mea? Mereu am sentimentul ca se va intampla ceva rau si cand vad ca oamenii din jurul meu rad, am impresia ca eu sunt cauza.
Este asta anxietate?

P.S: Uneori sunt foarte fericita, apoi fara (aproape) niciun motiv ma simt trista, parca mi-ar veni sa plang. Are legatura cu faptul ca sunt destul de stresata?

Funda happy.

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Asta se intampla doar in imaginatia ta, ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, fi optimista

4 răspunsuri:
| MickyloveAndySixx a răspuns:

Se poate sa fie si pe baza de stres!

dar imi bine te duci la un psiholog (psiholog! nu psihiatru! nu intelege gresit!)

BAFTA :*

| NiiEla6 a răspuns:

Ai putea consulta un psiholog caci poti sa-i spui toate problemele tale si te va ajuta sa le depasesti.

| Logit3k a răspuns:

Da posibil...nu pune la suflet lucrurile rautacioase facute de cei din jur care pot fi doar in capul tau... vorbeste cu prietenii, asculta muzica, deseneaza, canta fa ce iti place si ce te elibereaza de griji

| alynuspf a răspuns:

Si eu patesc la fel! nu am reusit sa-mi dau seama de la ce?! prima intrebare a mea a fost daca e de la stres! probabil asta este..imi ies si niste acnee pe fata cand sunt stresat! cred ca are legatura cu temperamentul nostru! suntem mai sensibili!sad