| Teodoraaaaaaaaa a întrebat:

Va rog sa ma ajutați puțin, am o mică problema.Simpatizez doi băieți in același timp și nu stiu ce sa ma fac.Sunt impreuna cu unul dintre ei.Pe primul îl voi numi Aiar pe celălaltB.Eu acum sunt impreuna cu A pentru ca este atent cu mine,pot avea încredere in el, este de treaba, iesim des și ne distram impreuna.Imi place sa îmi petrec timpul cu A dar nu stiu dacă îl plac doar ca pe un prieten sau ceva mai mult.De când ies cu A nu ma mai gândesc atat de mult la B(îl plac pe B)de mult timp iar acum ma place și el pe mine și mi-a spus asta.B este genul de persoana mai rece la început care pare indiferenta dar știe sa iubească o fata și sa o aprecieze in felul lui. Daca ați citit cartea After,B este un fel de Hardin, face Glume proaste și își bate joc de persoanele la care tine dar când eu ma supăr vine la mine și își cere scuze intr.un fel????????????Inima îmi spune sa fiu cu B pentru ca știe sa iubească o fata dar creierul îmi spune sa fiu cu A pentru ca este de treaba, de încredere și învață bine și B învață bine și e sportiv. Va rog sa îmi dați un sfat????

Răspuns Câştigător
| Petru535 a răspuns:

Pai, aici doar tu ai fi în stare sa îți răspunzi. Gândește te bine... Oare dacă as fi cu A ce avantaje ar fi dacă as fi cu B și invers. Fi sincera cu tine și gândește-te cu care te simți mai bine. Iar acela va fi cel cu care vei fi mai fericita. Din câte am înțeles, acum ești cu A și nu prea te mai gândești la B. Daca ești fericita cu el, ramai cu el pentru ca, Dacă tu doar vrei sa faci o schimbare și nu îl placi mai mult pe B, ii vei frânge inima lui A. Dar mna, asta depinde doar de tine, în cine îți găsești fericirea. Mult succes!

| Teodoraaaaaaaaa explică (pentru Petru535):

Putem vorbi te rog in pv?

| Petru535 a răspuns (pentru Teodoraaaaaaaaa):

Da, desigur.

| Petru535 a răspuns (pentru Teodoraaaaaaaaa):

Scuze. Am răspuns din greșeală.

3 răspunsuri: