| ZuZy_2357 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! sunt disperat! cum sa scap de ANTURAJUL des intalnit?
cum sa ma las de fumat FUMAT?cryingcryingcrying( Voi ati incercat sa va lasati si a mers? va rog impartasiti-mi si mie secretul! va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Am incercat...mai mult de 2 saptamani n'am putut...si si alea doua saptamani n'am fumat pentru ca eram bolnava si nu vroiam sa'mi agravez situatia... daca ies in oras nu ma pot abtine...am ajuns pana si sa visez ca fumez straight face ...Trebuie sa ai mare ambitie sa faci asta...incearca sa-ti gasesti ocupatie...eu rodeam un pix de exemplu laughing... oricum inca mai incerc si sper ca intr'o zi sa ma las happy

4 răspunsuri:
| kitty_8919 a răspuns:

Eu nu pot sa ma lascryingcryingcrying...la scoala nu simt nevoia sa fumez alaturi de colegele mele dar cand ma intalnesc cu cea mai buna prietena a mea alaturi de care m-am invatat sa fumez nu pot sa ma abtin... fumez de la varsta de 12 an si acum am 16 ani...si tot am incercat de nenumarate ori si nu am reusitcryingcryingcrying... sper ca tu sa reusesti...succes:*

| anad a răspuns:

S- a mai discutat despre acest subiect si recomand sa cititi. Il gasiti la:http://www.TPU.ro/sanatate/cum-sa-ma-las-de-fumat-1/. Este f. interesant si util!

| Marii a răspuns:

Http://ro-ro.help-eu.com/pages/index-22.html
Ma bucur ca te-ai gandit sa te lasi. Sper ca vei reusi. :)

| Vizitiul a răspuns:

Exact aceeasi intrebare am pus-o si eu pe site cu ceva timp in urma, am primit multe sfaturi bune (sincer nu am reusit sa ma las atunci), dar uite acum nu mai fumez... poate ma intrebi cum am reusit! 1)mi-am zis: "de ce naiba sa platesc pentru a-mi face rau? nu-i de ajuns ca-mi fac rau, mai si platesc pentru asta?sad. Iar, 2... e vorba de mama, la care tin enorm de mult...era ingrijorata pentru mine, pentru sanatatea mea si nu mi se parea corect ca pe langa problemele de zi cu zi sa se mai gandeasca si la fius-o care este inconstient. Lasa-le dracului, sa vezi ce satisfactie o sa ai la urma. Mult succes.