Doamne am ramas socata. parintii tai nu au fost si ei tot adolescenti?
Daca situatia e chiar asa ai putea sa discuti cu ei calm, sa le spui ca ai o varsta si sa nu se mai comporte cu tine asa pentru ca tot ei vor regreta mai tarziu.
Spune-le ca intelegi sacrificiul care l-au facut ei pentru tine si le multumesti ca ti-au dat viata dar mai ai un pic si vei fi majora, vrei sa ai propria ta viata, sa o creezi, nu sa ti-o coordoneze ei. Trebuie sa-ti iei "inima in dinti" si daca incearca sa te loveasca iar ameninta cu politia, protectia copilului. Daca din moment ce ei vorbesc despre un plasament corect ar fi sa stie si de existenta institutiei Protectiei Copilului.
Sunt penticostali. am si eu vreo 14 verisori (sunt frati) si tatal lor exact asa se comporta inainte, era dur, nici tv, nici radio, nici calculator, si saracii copii de 15-16 ani nu aveau voie sa iese din casa. Dar la un moment dat s-a civilizat...tot asa si cu familia ta. explica-le, daca nu inteleg, incearca sa stai pana la 18ani cu ei sau alege varianta cu plasamentul.:-( Apoi du-te la internat la scoala, sau la facultate in alta parte, gaseste-ti un job si spune-i prietenului tau situatia ca sa te sprijine mereu! Parintii tai vor vedea ca te descurci si fara ei si lucrurile vor fi astfel.
Ai grija de tine :-D
Daca ti la ei stai cu ei! dar eu daca mas pune in locul tau as pleca. si eu am acasa situatia tot cam asa, doar ca ai mei nu ma prea bat. tot mi-am planuit ca fug la buniici mei care ma iubi mult:X
Fa ce iti spune inima!
Succes! Iti tin pumni
La sat la bunicii mei e un plasament.acolo nu are fiecare haina lui. ca ei mai primesc ajutoare din america si le mai trimite haine la fel.
daca eu am o fusta si ti se potriveste tie, si mariei si anei, fusta va fi a lu` toate 4.
mai primesc multe lucruri valoroase(bani, bijuterii) pe care acei copii nu le vad.
acu vreo 3-4 ani, au primit tv pentru fiecare camera.si ei au un tv mare in camera de mese(acolo unde mananca.asa numesc ei), restul tv-urilor le-au luat angajatii de acolo si le-au vindut sau le-au dus acasa. afara stau pana la ora 10.astia mai mari au voie sa stea un pic mai mult.