anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutatii! Mi-a murit papagalul.femela.si nu stiu de ce? Era sanatoasa azi si vesela ca de obicei. M-am dus la bucatarie sa iau ceva si am gasit-o jos in cusca sufla greu putea misca zbura dar ii era rau statea cu aripile putin deschis ca si cum ii era cald.am duso pe un scaun si am las-o acolo si a murit. dar inainte aaa scos cateva sunete a ridicat aripile si s-a dus! nu inteleg ce avea.toata ziua azi a fost foarte vesela si cuminte si dintr-o data i sa facut rau si a muritlaughing va rog. nu stiu.nu pot sa ma linistesc pana nu stiu dc a murit. a fost sec. va rogggg!

Răspuns Câştigător
| tzze a răspuns:

Si mie mi-a murit acum cativa ani un papagal, care nu manifesta nicio problema si totusi a murit. nu garantez 100% pe ceea ce i s-a intamplat papagalitei tale, dar cred ca e de vina curentul din incaperea unde a stat in ultima vreme. Eu oarecum stiam ca papagalul meu avea ceva probleme de sanatate, insa nu ceva care sa ma ingrijoreze prea mult. a fost o perioada in care nu prea manca si nevoile nu prea erau solide (asemanator cu diaree la oameni, era apoasa.intelegi tu.) si ma rog. de aici (adica de la curent) a racit si in ceva timp a murit. In ultima dimineata pana sa moara stiu ca tata i-a pus mancare si era chiar fericit si avea chef de zburat prin bucatarie big grin

1 răspuns:
| MissAvocado a răspuns:

Nu sunt eu in stare sa judec ce a fost acolo, dar eu cred ca a murit din cauza ca a fost deshidratata daca tu spui ca statea parca ii era cald, asta este tot la ce ma pot gandi deoarece pe canicula asta, apa este foarte necesara, mai ales ca papagalul are penaj si ii este si mai cald decat noua