Imi pare foarte rau, eu cred ca daca iti place scoala/colegiu sau ce mai e, si asta nu o schimba, dar daca te preseza prea tare si ti se scad notele atunci eu cred ca ar trebui sa o schimmbi! dar daca nu vrei gandeste-te cu sa o scoti la iveala pe Dana! Succese!
Poate ar trebui să vorbești cu părinții să vină la școală. Situația nu e roz deloc!
Am uitat sa spun ca au fost invitati parintii la adunare,ai meri perinti sunt peste hotare,toti au venit si si-au aparat copii, eu insa singura am incercat sa ma apar.A esit ca din cauza mea el a scris foile celea ca sa ma apere, si ca Dana a scos vorbe pentru ca eu is o nesimtita si m-am bagat in relatia lor, si inca a spus ca am amenintat-o daca nu se da la oparte dar asa ceva nu a fost, ea mai apoi a recunoscut, dar situatia nu s-a schimbat.M-am ales cu mustrare aspra in dosar, si inca sunt amenintata ca voi fi data afra.Lui Sandu nimeni nimic nu-i zice pentru ca parintii lui fac investitii mari in colegiu...(intelegi deja...)
Am vorbit cu parintii, le-am povestit situatia, dar mi-e frica sa nu fac mai rau, adica parintii mei sunt foarte furiosi pe situatia data si sa nu iasa ca am fost si m-am plins, si sa se comporte inca si mai rau
Imi pare foarte rau. Dana nu iti e prietena. Vorbeste cu parintii tai, poate vei rezolva ceva.Totusi Sandu e mai bun pentru tine