Buna, nu conteaza in ce luna esti, durerea e aceeasi.Deci,se poate daca te duci la un cabinet privat, sa nu te doara aproape deloc, doar ca costul este mai mare, nu stiu exact cat dar oricum cateva milioane. Din cate mi-a povestit o persoana, am inteles ca iti face o injectie si nu simti nimic, prin aspirare cred...
Dar daca mergi la spital, acolo am auzit ca e cam 200 de el sau cam asa ceva, dar durerea e mult mai mare si iti face chiuretaj care din cate stiu e extrem de aiurea...
In fine, nu iti pot spune cu exactitate ca nu am facut asa ceva niciodata, dar ce pot spune e ca durerea fizica e trecatoare si nu dureaza prea mult, insa pot ramane rani psihice, pareri de rau, sa traiesti cu un avort pe constiinta care iti amintesc ca e pacat. Dar oricum fiecare face ce vrea cu viata lui si corpul lui, eu doar sfatuiesc toate fetele care vor sa faca avort sa se gandeasca bine inainte si mereu daca vor sa faca sex, sa se protejeze ca nu e de glumit cu asta.
Nu am facut niciodata avort... dar daca nu iti face anestezie si doar dar se simte si naspa deoarece va umbla cu niste unelte prin tine pentru ati putea scoate pruncul dar mai intai trebui sa iti provoace avortul
noname_6084 întreabă:
BettyEllA întreabă: