| demilovatobianca a întrebat:

Va rog sa-mi ziceti daca bloondy mary exista. Mi-e frica de ea. O data am zis in oglinda si mia aprut mia inchis usa si apoi am rugato sa-mi deschida usa si mia deschiso

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu l-am invocat in oglinda pe Vlad Tepes si l-am chemat sa joace table cu mine. A aparut nitel turmentat si negru de la fumul de la cazane. L-am trimis inapoioh go onCe bine imi pare ca n-am luat teapalaughing

| Silvia a răspuns:

Nu exista, este doar un mit. Faza cu uşa nu o credlaughing.

| anss23 a răspuns:

Nu exista.Si scuza-ma dar nu prea cred ca chiar s-a intamplat ce ai zis tu.rolling on the floor

| LoLo a răspuns:

laughing

Sincera sa fiu nici nu am auzit de ea, acum am cautat pe google si am vazut ca se spune ca este o fantoma...

dar asa ceva nu exista stai linistita

poate a fost doar in imaginatia ta

eu una nu cred in din astea

happy

| unione a răspuns:

La mine aparea Casper din cand in cand

| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

NU exista... Exista spirite... Dar nu le chemi cand vrei uh.Vin ele la tinelaughingrolling on the floorrolling on the floor

| Just kidding a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa nu te mai uiti la filme horror straight face Logic ca nu exista! Si ii Bloody Mary, nu Bloondy Mary rolling on the floor

| lexy22 a răspuns:

Zici chiar adevarul? nu te cam cred dar e posibil.

| lexy22 a răspuns:

Poate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca zici ca ti-a aparut in oglinda de ce ne mai intrebi daca exista, nu e clar? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic! dar cred ca nu exista...pana la urma e doar un film.nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu...nu exista(cred)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca nu exista...pana la urma asta e doar un film, poate exista spirite dar nu au dc sa vina la tine, nu-ti fie frica de geaba si faza cu usa nu o cred