| analfabet5698 a întrebat:

Va rog sa nu incepeti sa radeti si sa nu imi ziceti ca sunt infantil sau ceva, daca vreti sa imi raspundeti asa mai bine nu mai raspundeti!

Cand sunt singur ma uit cateodata in toate partile, aud zgomote, se misca obiecte, cad obiecte fara nci o explicatie!

A inceput sa imi fie frica crezand ca sunt fantome!

Iarasi, mi-e frica de oglinzi, ma feresc de ele pentru ca stiu si legenda lu Bloody Mary! Ce as putea sa fac sa scap de fricile astea chiar daca fantomele sau bloody mary nu exista?

9 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Filmele de groaza sunt bizar de puternice, mai ales pentru copii influentabili, asa ca noilaughing. Dupa ultimul meu film de groaza nu am mai dormit 2 zile si a 3-a zi am dormit cu mamahappy. Incearca sa te uiti mai putin la filme de groaza(sau macar sa nu te uiti singur).
Ce ma mai ajuta foarte mult e frati-meu care mereu imi puncteaza diferentele dintre mine si personajele din film pana cand ma convinge ca respectivele "fantome" nu ar avea nici un motiv sa ma atace pe minelaughing. Hope I helped.happy

| emillie a răspuns:

Nu te mai uita la filme horror, incearca sa-ti amintesti ca totusi sunt doar filme, iti poti repeta asta si cu voce tare daca e nevoie.Cand ramai singur acasa, pune-ti la boxe muzica vesela, dansanta si acum ca e vremea frumoasa mai poti iesi si la cate o plimbare in parc sau sa faci sport.Ideea este sa-ti distragi atentia cat mai mult de la aceste ganduri si ai sa vezi ca o sa dispara cu timpul.Succes!

| Katherineeeeeeee a răspuns:

Stiu cum te simti pentru ca asa ma simt si eu [dar este doar imaginatia mea]... de cele mai multe ori cand sunt singura acasa oh go on
1- ar trebui sa iti spui macar seara rugaciuniile
2- sa nu te mai uiti la filme de groaza si sa nu vorbesti despre ele
3- daca vrei sa te uiti la filme, te poti uita la un film de comedie sau daca esti genu un film romanti.
4- daca se intampla ddin ce in ce mai des [lucruri foarte ciudate] si crezi ca nu este imaginatia ta ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si sa chemati un preot happy
bafta :* si nu uita : fara filme de groaza happy

| PsyhoWoman a răspuns:

Poarta mereu o cruce la tine happy cand se intampla asta si ti-e frica scoat crucea si tine-o in fata ta

| DLeonard a răspuns:

Evita sa ramai singur. Nu poti sa rezolvi aceste lucruri singur. Du-te repede la un psiholog sa nu ajungi sa te imbolnavesti. Daca esti credincios, du-te la biserica, te va linisti.

| CreierSupersonic a răspuns:

Sa lasi filmele horror pentru o perioada, sa mai iesi afara din casa si sa iti gasesti o prietena.

| analfabet5698 explică (pentru CreierSupersonic):

Am o prietena si ies destul de des din casa!

| Irinaaa13 a răspuns:

Imi imaginez cum te simti...Nu te mai uita la flme horror! Poate fi doar imaginatia ta, sau din pacate sa ai nevoie de un psiholog povestestele parintilor ce ti se intampla si nu sta singur in camera sau in niciun loc! Mergi la biserica spune rugaciuni sau consulta un psiholog! NU TE MAI UITA LA FILME HORROR (groaza) o perioada sau deloc! Succes! happy

| YoDeea99 a răspuns:

Eu cred in fantome, dar nu si in bloody mary... Eu zic sa iei legatura cu parintii tai si sa le spui ce se intampla. E posibil sa fie imaginatia ta, dar te uiti la emisiuni despre fantome sau pe internet la chestii de genul?