anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă rog să nu mă judecați(am destui oameni în jurul meu care fac deja asta), sunt un băiat căruia îi plac băieții și aș vrea să-mi fac un prieten. Trăiesc într-o familie destul de homofobă. Având în vedere faptul că probabil au mai fost persoane ca mine fix în aceeași situație, mă poate sfătui cineva, vă rog?

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Si ru in adolescenta siteam ca ar fi trebuit sa fiu baiat dar am fost la cobsiliere crestina la Elle Ministres Romania si m- au ajutat sa ma inteleg pe mine insami si sa ma vindec definitiv.Ma gandesc cu groazaxca daca cineva m-ar fi incurajat in aceea directie as fi outut rata famikua fericita pe care o am acum.Synt recunoscatoare parintilor si bunicui care m- au descurajat vehement sa nu imi distrug vuata.De la caderea lui Adam incoace toti avem inclinatie inspre toate incakxarile posibike ake xonstei inclysuv lacomia pentru trupurile xelor de acelasi sex. Doar sexul cu partenerul de casatorie de sex opus e aprobat de constiinta, restul aduce vinovatie, sclavie interoara si boli venerice.Esti pacatos si tu ca noi toti ceilalti.Ai fi mai fericit daca ai merge si tu la consiliere crestina si ai urma pmanul creatorului si a- i renunta sa te mai razvratesti impotriva lui.9

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caută cluburi de gay pe site-uri de gay dar fi precaut și prudent. Nu te întâlni cu ei din prima și în caz că o faci, ia un spray paralizant cu tine.

| Juvetele07 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc de sfat!

| Ioseba a răspuns:

Te rog scrie-mi pe adresa sharon_miha @yahoo.com. Vreau sa vorbesc cu tine legat de intrebarea pe care ai pus-o.

| Juvetele07 a răspuns (pentru Ioseba):

Ți-am trimis un email, ai putea confirma dacă l-ai primit, te rog.

Răspuns utilizator avertizat