| alenxandru1996 a întrebat:

Va rog sa nu radeti de mine.sad Este o chestie cam jenanta am 16 ani si nu stiu sa sarut straight face.Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi happy.Si inca o data nu va bateti joc de mine sau sa radeti.Multumesc si sarbatori fericite! dau funda!:X

Răspuns Câştigător
| Adrianageorgiana a răspuns:

Totul vine de la sine..Nu este o regula si cei care fac misto sun nesimtiti!

6 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Sarutul nu se invata, vine de la sine. Daca esti cu persoana potrivita, nu ar trebui sa te ingrijorezi.

| Calinuz a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa incerci cu o persoana care are experienta, dar nu trebuie sa te impancientezi, sarutul trebuie sa fie ceva pasional

| MrSoapte a răspuns:

Este destul de greu sa te invete cineva...scriindu-ti!
Ai nevoie de o persoana de sex opus, care stie sa sarute!
Evident, fiecare saruta in felul lui! Nu te astepta sa fie o operatiune standard, pe care o aplica toata lumea!
Nu este ceva foarte jenant, doar ca ai nevoie de cineva care stie...asa te poate invata (prin practica)!
Succes!

| alextiby a răspuns:

De fapt si sa saruti dar nu ai aflat inca pentru ca nu ai incercat..cand o sa incerci ai sa vezi ca vine totul de la sine

| iamyours a răspuns:

Ok, asta se invata doar practicand. Vei vedea ca vine natural. Nu e ceva ce trebuie studiat. Nu iti face griji in privinta varstei, nimeni nu a impus o limita de varsta. Sarbatori fericite!

| Popescu_Robert_1996 a răspuns:

Nu se invata asa ceva ci se traieste