Si eu am o guma in gat din 2009
E posibil sau poate ti se pare, cand bei apa sau in timp ce mananci ar trebui sa se duca in jos.pa
Simti ca este acolo, dar nu este si eu am inghitit ogramada de gume si nu am nimic.
Nu ai motive de ingrijorare!
Pai calmeaza-te, cate gume am ingitit eu si uitema! Sunt perfect sanatoasa, stai linistita, si bea multe lichide! Dar daca simti ca e inca acolo...megi la doctor! Calmeazate!
Stai linistita nu ai nimic am inghitit 10 gume intr-o zi si nu am facut nimic
Nu patesti nimic. Am si eu un obicei tampit de a ma juca cu guma si o inghit mai mereu. E nasol atunci in momentul acela cand te ineci, dar nu se intampla nimic, nu stiu unde se duce si nu se lipeste de in gat...Succes dar sa stii ca guma nu e buna desi eu mestec intruna
Pai eu am inghitit o groaza de gume si nampatit nimic dar mai mult ca sigur nu e de la guma poate pe 5 ai mancat ceva, baut etc si tea racait p gat si te racaie... nu stiu cviitoare
e sa zic da stai linistit ca guma nu sa lipit inauntru gatului succes si ai grija data viitoare
Mai pe scurt iti zic rapid nu sa lipit nu-ti fa griji poate ai mancat ceva, baut pe 5 si te racaie p gat succes in contiinoare si ai grija funda pls
Oh,te rog...eu cand mestec guma si nu mai am chef de mestecat o inghit.Si uite-ma, sunt aici si am analize excelent de bune. Nu se intampla nimic!
insaneboy98 întreabă:
misauratcuviata întreabă: