| Emmo a întrebat:

Va rog spuneti-mi cum sa fac un baiat sa ii placa de mine ca sunt innebunit dupa el ***FUNDA*** (apropo sunt gay)

Răspuns Câştigător
| andreifals a răspuns:

Urmeaza acesti pasi:
1. Afla daca esti "innebunit" dupa el sau dupa fizicul lui? Majoritatea tinerilor confunda sentimentul iubirii cu atractia fizica, cu dorinta sexuala.
2. Vezi (daca se poate cat mai discret) daca el are aceeasi orientare ca si tine. Suntem liberi sa facem ce vrem noi, insa NUMAI daca asta nu afectaza pe nimeni din jurul nostru (stii tu, dragoste cu forta nu se poate).
3. Discuta cu el direct, insa numai dupa ce ai aflat ca el este deschis pentru o astfel de relatie.
Bafta

10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mai întâi află ce orientare sexuală are respectivul, nu poți da buzna așa, în viața unui om, doar pentru că ți s-a pus ție pata pe el. Poate el e interesat de fete!

| IMPERO a răspuns (pentru floresdemayo):

Sunteti de acord ca Ema nu este Ema? (de pe avatar)

| floresdemayo a răspuns (pentru IMPERO):

Tu ești de acord că ești invizibil? big grin
De unde știi că este sau nu este ea? Contează? În doi ani de "absență" (totodată, prezență "fluidă" a ta, pe site, dar rămâne între noi secretul ăsta don't tell anyone) n-ai făcut decât s-o cercetezi, să-i studiezi postările și avatarul? Hopa, ce descoperire ai făcut și tu, acum, vrei să-ți dăm ca premiu un tricou sau o cană? Ori, băiat cuminte, cum ești, te mulțumești doar cu un... acatist?

| IMPERO a răspuns (pentru floresdemayo):

1) Cum as putea sa nu fiu de acord ca sunt invizibil?
2) Mai de mult avea alta poza asa ca presupun ca nici una nu este a ei.
3 Nu conteaza asa cum nu conteaza nici ca eu sunt invizibi ca mi-am schimbat nickname-ul si cum nu conteaza nici prezenta mea pe site.
4) Nu am nimic impotriva lui Ema si apreciez cunostintele ei, atat doar ca le consider din domeniul mitologiei.
5) Nu am nevoie nici de tricouri nici de cani si nici de acatiste.
(apropo tu esti tu?)

| anapricopi76 a răspuns:

Vorbeste cu el foarte mult.Da-i flori, si dupa poti sa-l intrebi.

| PamPamPaaaam a răspuns:

Nu vreau sa te deceptionez, dar daca tu e esti homosexual si el nu...nu prea stiu cate sanse ai big grin!

| Maddutzakiss a răspuns:

Nuprea stium ce sa iti spun cel mai bine afla ce orientare are pentru ca daca nu ii plac baietii nu cred ca ai vreo sansa

| CaRmEn62 a răspuns:

Mai intii afla ce orientare are, apoi incearca cumva sa-i arati sentimentele tale fata de el, mai intii ar fi bine sa va imprieteniti, iar cind vei fi pregatit totul va veni de la sine, iar tu nu poti sa-l faci sa te placa, depinde de impresiile sale fata de tine