| 001agent001 a întrebat:

Va rog spuneti-mi legende si povesti infricosatoare.Sunt fana lor.

1 răspuns:
| deedee32 a răspuns:

Era seara dar erau nori, nimeni pe plaja bine, doar noi.Tu ma tineai de mana eu nu te bagam in seama inca mai revedeam in minte cearta de adineauri. Am aruncat tigara in valuri si am vrut sa`mi potolesc amarul cu sticla de wiskey de langa mine dar era goala.La naiba! Aveam nisip in par si rimelu` intins pe la ochi dar imi spuneai ca sunt frumoasa,. Pantalonii erau pe jumatate uzi iar tricou primit de la mama era patat de sange de la bagaboanta de aseara care credea ca`s gagicasa. Tarfa! Am simtit un prim strop de ploaie asa ca ti-am dat mana la o parte si am alergat in valuri. O baie era tot ce asteptam.Cand am iesit din apa rece numai erai.Doar pachetu de tigari.Credeai ca asta`mi trebuieraised eyebrows? Hmm esti la fel ca restul, strigam eu din mare.Am iesit la mal.Numai aveam bani c`am fugit de acasa ca proasta pentru el.Am hoinarit asa pana la primul bar.Toti retardatii de acolo radeau.Era jenant.Dar am mers mai departe Bou de la tejghea nu`mi dadea pe datorie.La`m scuipat in fata si-am iesi repede.Nu mi-am dat seama da cativa borfas mi-au ciordit pachetu de tigari.Era to ce aveam.M`am intors inapoi si m`am pus in gura. Atat mi-a trebuit.M`au scos pe sus afara si in spate m`au batut si m`au violat vreo 4-5 pret de 30 de minute.Doamne numai aveam voce sa tip dar nici lacrimi sa plang.Au plecat in sfarsit.Am ramas pe spate privind in sus.Intre timp ploaia se oprise.Vedeam stelele la fel ca acum un an cand am stat in prima noapte cu el. Aveam pantalonii in vine si maieul rupt.Nu aveam bani si nu stiam unde am ajuns. Imi era dor de mama.Ciudat, niciodata nu mi-a fost.Aud voci sa fie iar aia? Da ei sunt:-s ce mai vor? M`au obligat sa beau ceva si am adormit. Dupa m`au aruncat in mare.M`am scufundat usor si am fost dus de valuri departe.Nimeni numai stia de mine.Acum am s-a inchis ochii pentru ca asa se cuvine cand mori. [nu e infricosator da e foarte frumos :X]

Aveati atatia ani in spate.Nu sunt deloc multi dar par o vesnicie. Vrei sa-ti aduci aminte de ea asa cum era.Acum e doar umbra la ce a fost candva.Ai aflat acum ceva timp ca o sa moara.Mai are o luna poate chiar mai putin.Boala a avansat prea mult pentru a mai putea fi trata.Ea s`a resemnat cu asta tu in schimb nu puteai concepe viata fara ea.
Era dimineata.Te`ai trezit devreme.Nu prea dormi noptile de frica sa inceteze sa mai respire.Te uiti la ea ca la cel mai sfant lucru pe care l`ai avut.Ai in minte mii de amintiri a tot ce ati cladit voi doi.Te`a iubit neconditionat. Chipul ei era ca al unui copil. Ochii mari pe care`i facea cand gresea iti inmuiau inima. Buzele ei ti-au inchis de fiecare data gura cand spuneai tot ce nu avea rost.Iti mangaia chipul cu parul atunci cand te strangea in brate.Rasul sau era cea mai duioasa muzica si felul ei de a te iubi iti va lipsi vesnic.Ti`o aduci aminte mirosind mereu a cicolata.ti-a fost alaturi cand sufereai si nu a tinut cont de defecte.A "rupt bariere" pentru a te face fericit si nu ti-a cerut nimic.Acum ea numai e EA.Sufera atat de mult si vrea sa-ti aduci aminte asa cum era nu acum cand chipul ei e alb si sters.Parul i`a cazut si trupul slabit se incolaceste in cersafurile albe.O raza de soare ii mangaie fata iar ea schiteaza un zambet dulce.Probabil viseaza.Camasa de pe ea incerca sa acopere urmele bolii dar tu inca vezi frumusetea trupului ei.Era atat de fragila incat te temeai sa n`o rupi.Stii ca mai are putin.Dar iti era greu sa recunosti.Te`ai asezat incet langa ea, i`ai prins fata in palme, si ai sarutat cea mai dulce fiinta.A deschis lenes ochii si te-a privit neicrezatoare.Numai are sclipirea in ochi ci numai durere.A incercat sa se ridice dar era slabita asa ca ti-ai luat in brate ingerul si i`ai soptit ca totul va fi bine.Cu toate ca nimic nu era.Nu stiai daca asta e ultima dimineata cand o mai vezi si cand o mai ai alaturi dar ea ti-a spus candva ca indiferent de ce va fi, langa tine o s`o ai cu toate ca poate doar in minte:*. Lacrimile ti-au brazadat fata dar nu vroiai s`o vada.
Soarele se ridica incet in timp ce ea se stingea.Lumina o deranja.Ai tras jaluzele si i te`ai culcat alaturi.Ii tineai capul pe piept si i`ai spus :" Stii... poate mai e putin dar sa stii ca e vesnic.Te voi iubi vesnicstraight face.Nu o sa mai am pe nimeni si daca o sa am nu se va compara cu tine.Acum linisteste-te, nu trebuie sa spui nimic, eu te iubesc si totul va fi bine."Au fost ultimele cuvinte pe care a mai vrut sa le auda.Sa stins alaturi de el.Dar spiritul ei il va urmari pentru totdeauna.