Scumpo. te-ai lovit la cap? baieti cuminti.in ziua de azi ?! Nici macar aici pe siteul cu toti experti din galaxie .nu o sa gasesti nimic.deci inca odata te dezamagim.
Nu mai exista baieti cuminti in ziua de azi ori cat par ei de cuminti dar tot nu sunt perfect de cuminti mai au si ei scapaile lor.
Si cum e un baiat cuminte in viziunea ta? nu bea, nu fumeaza, nu se uita dupa femei, nu iese de sub papuc, si da din codita fericit cand il scoti de sub pat si-l scarpini intre urechi? chestia aia era acu 30 de ani la parbrizul din spate :un catel de plastic, care dadea din cap tot timpul: "da draga, da draga, da draga"...
Ma i gasit, baiat cuminte, frumos sunt, putina bataie cunosc, bani nu prea am si lista poate continua. Ce zici?
Gasesti pe parcursul vietii
o sa ai si relatii placute si neplacute, asa e viata, rabdare, dar cati ani ai de intrebi asta?
Baieti cuminti nu mai sunt la moda... Si iti ia mult timp sa gasesti o exceptie... oricum odata in viata asta o sa vina unu cuminte sau poate il faci tu sa fie cuminte
Buna pai in primul rand baietii aia care erau o data seriosi, au inceput s-a cam dispara.
Sunt doar cei care se gandesc doar la cum sa faca sex cat mai repede si in scurt timp cu o fata, apoi sa caute alta.
Eu de exemplu chiar de am 26 ani, inca sper ca in o buna zi voi spune la cineva te iubesc precum iubesc plantele soarele si lumina, dar stiu ca undeva si ea ma cauta.
Este o vb cei al tau e pus deoparte, multa bafta in continuare.
Cu stima si respect acelasi sergiu25bc
Ma care mi-a dat stupid la ce am scris eu sa recunoasca sa nu fac pe detectivul, ce am scris eu gresit ma.
Ori dati voturi asa la vrajeala lol.
De ce ai vrea baieti cuminti sunt plictisitori. Nu acum serios uite eram si eu odata de mult baiat cuminte. Nimeni nu te baga in seama daca esti cuminte. Acum depinde si ce intelegi tu prin cuminte...
Cuminte?
In ce sens?
17 ani, baiat cuminte, serios, nepretentios...sa zicem ...mai multe aflii de la el.
La ce varsta te-ar interesa? am eu pe un prieten... daca te-ai cupla cu el te asigur eu ca tu esti prima prietena a lui!
Hai sa zicem, dau id in post, alt id... nu cel al prietenului meu, poti da add, in functie de dorinte...
biancabianca49