| Capsuinkaadulcicaa a întrebat:

Va rog TPU ajutati-ma! Am 12 ani sifata plina de cosuri! help va rog! tratamente eventual naturiste care sa functioneze aproape instant daca se poate! va rog dc am fata plina de cosuri! cele mai multe sunt ca niste umfalturi si sunt de culoarea pielii, unele sunt rosii altele negre? ce se intampla cu fata, ea?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hey! Inceraca de la Gerovital Plant - Crema sebo, reglatoare purificatoare - Stop Acnee. Este destul de eficienta! In cateva zile mie imi treceau astfel de cosuri cu ajutorul acestei creme. De obicei ma dadeam cu ea cand incepeu sa-mi apara, si parca cu timpul, cosul intra in piele, inapoi, si nu se mai vedea deloc, nici nu mai durea! :) O poti achizitiona de la orice farmacie, chiar si din supermarket/ market. Nu este foarte scumpa 20- 30-40 lei maxim. Uite un site: http://www.icosmetice.ro/......cnee.html. Sper ca ti-am fost de ajutor :-*! Funda? Bafta :-*

4 răspunsuri:
| denisuca_7128 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un dermatolog sa iti prescrie ceva creme sau antibiotice.

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Stiu un taratament dar nu este naturist care se numeste Zynerit, dar da rezultatul 100% e pe baza de atibiotic! Succes!

| Julya21 a răspuns:

Ai cosuri pentru ca esti adolescenta

| fiffi a răspuns:

Si eu am cosuri si ma ajuta sapunul dove solid sau poti sa faci tu ceva. tinctura de galbinele si aspirina
daca vrei sa faci :5 pastile de aspirina le farami si piu jumatate de stiklutza de tinctura si oo la 3 zile si 3 nopti la intuneric si aplici de mai multe ori pe zi