anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog TPU ajutati-ma cu un sfat. dau funda. deci, eu si prietena mea suntem in pauza, ea imi cere caietul ca sa ii dau sa copieze tema, pentru ca, facand in clasa un exercitiu profa i-a zis ca daca face tema bine ii da 10, la fel si altei fete, si ele m-au rugat sa le dau caietul de teme, pentru ca ele sa primeasca nota 10 pe munca mea.Pana la urma i l-a mdat, dar prietena mea, dupa ce ca i-am dat caietul mi-a zis ca scriu urat ( am trecut cu vederea). Dar s-a sunat, si eu le-am cerut caietul, iar acea fata m-a facut nesimtita ca le-am luat caietul si ca eu nu stiu sa impart, ca fac totul doar pe favoruri(Desi o ajut mereu cand are nevoie ) dati-mi un sfat. e vina mea? ce sa ii zic? ce sa ii spun ca sa ma ierte?

7 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Asa mai sunt unele colege nerecunoscatoare.ar trebui sa nu mai lasi de la tine atat de mult, pentru ca o sa continue tot asa. Impune-te! pana la urma nu esti obligata sa le dai lor tema. ele de ce nu si-o fac? nu este vina ta si ar trebui sa le explici ca te-ai saturat sa copieze de la tine tot timpul.

| Cherry56 a răspuns:

Nu e vina ta, sunt doua proaste care profita de munca altuia oh go on de acum incolo nu le mai da nimic

| liveincolors a răspuns:

Nu le spune nimic! In primul rand, daca stiau ca urmeaza sa primeasca nota, trebuiau sa-si faca tema. Tu nu esti obligata sa le dai lor caietu. Nu ai nicio vina. Nu le mai baga in seama, tot ele o sa vina la tine.

| TwEEty_9286 a răspuns:

In primul rand nu are de ce sa te ierte deoarece nu ai gresit si mie min se se intampla la fel ii dau caietul unei colege si se pun vreo 4-5 la banca mea sa copieze tema si pana la urma n-am mai dat la nimeni pentru ca se aboneaza la tine. funda?

| aliss23 a răspuns:

De ce sa te ierte ea. e total vina ei. Adica ea nu-si face tema, tu o ajuti, si tot ea te face nesimtita, pentru ce? pentru ca tu ai ajutat-o

| alina_3921 a răspuns:

Lavinia din punctul meu de vedere fata respectiva este nesimtita si nu tu, dupa ce ca i-ai dat totusi sa copieze ti-a spus ca scrii urat! nu trebuie sa te condamni sau sa te invinovatesti. tu lasale pe ele in pace si de acum cand vor avea nevoie de tine trateazale cu spatele. poate vor invata ca o prietenie aevarata nu semnifica doar favoruri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietena ta s-a dovedit a nu-ti fi prietena... te putea ruga frumos sai dai caietul si sa nu avei obiectii in privinta scrisului tau, iar cealalta s-a dovedit a fi pe interes.asa ca data viitoare spune si u ca nu ai tema facuta.inventeaza chestii, sa se invete si ele sa-si faca temele, ca doar de aia vin la scoalahee hee. bafta!:*