| Jack a întrebat:

Va rog :X! Am si eu o problema si poate reusesc sa primesc un sfat bun de la careva big grin Deci de cam un an de zile am o mare problema, si anume ca mereu la scoala sunt balonat si imi chioraie matzele ca si cum nu as fi mancat happy! Si chestia ii cam nasoala ca atunci cand e galagie nu se aude dar la o ora in care se dicteaza gen (bio, chimie, romana etc ) ii nasol sa se auda cum imi suna stomacu big grin ii un pic jenant happy! De obicei incerc sa gandesc cum gandesc de obicei " mi se rupe daca mai rade cate'un coleg ca oricum majoritatea is tarani prosti " numai totusi uneori ma cam stresez big grin! Precis suna aiurea da credeti'ma ca e ff nasol. Am incercat sa iau medicamente, am fost la doctor am facut ce mi-o recomandat sa elimin bauturile gazoase si anumite mancaruri tongue, acum problema ii ca am si gastrita si din cauza ca imi irit stomacu doctoru spune ca asta ii reactie adversa mi se strange si figuri bla bla. Daca o mai patit cineva sau dupa parerea voastra un sfat bun ce as putea sa incerc VAROOOOOOG :X! si daca radeti nu ma intere numa mna poate gasesc aici ceva care sa imi fie de ajutor ca deja m-am saturat de chestia asta happy

1 răspuns:
| Libelle a răspuns:

Tu ai stomacul dat peste cap.
Ai bagat toate porcariile si acum ar trebui sa te aranjezi din nou.O perioada sa mananci lejer, fara sucuri sau mancaruri grele.