Uite intreaba-l pe prietenul tau cum o cheama pe fata aceea si sa-ti dea o poza cu ea apoi fa`ti un id si bagate in seama cu iubitul tau drept fata aia iar el daca reactioneaza cu ceva inseamna ca e cu ea Funda?
Doamne! Ia atitudine! De ce trebuie sa faci cum vrea el? Frate,sunteti tineri,distrati-va,fiti fideli,dar nu intreceti masura,cum se zice),adica,poti sa flirtezi cu un tip,si daca iubitul tau iti zice ceva spune-i ca nu e problema lui si ca daca este chiar asa de gelos,nu te intereseaza,chiar daca tii la el nu il lasa pe el sa preia controlul(din cate observi i s-a cam urcat la cap) si din cate zici u pe aici,iti spun ca o sa se schimbe pentru ca tine la tine,dar trebuie sa iei si u atitudine,ca altfel, nu te supara de expresie, dar te va calca in picioare
De ce nu mergi si il intrebi daca te inseala? Ai putea sa iti dai seama dupa fata lui daca minte sau nu. Din ce mi-ai zis tu, eu cred ca nu te iubeste, in primul rand pentru ca v-ati intalnit doar de 3 ori si in al doilea rand pentru ca eu cred ca e o persoana posesiva. Mai cred in acelasi timp ca e posibil 99.99% sa mai fie si cu altcineva, mai ales ca nu sunteti in acelasi oras.
Pai ce sa zic daca so certat si cu el pentru tine...Eu zic sa te duci sa te int si sa vorbesti cu el si sa lamuriti situatia.Ascultal ce are de zis. Bafta
Deci,daca acel timp e dragut si de treaba sigur de inseala,deaorece am motive intemeiate sa spun asta:
in primul rand:eu nu as sta cu cineva care scrie "sh,deci,meww..."
in al doilea rand:si ce problema ai tu ca mai sta cu alta ca doar iti zicea : "ca ma iubea sh chestii"
in al treilea rand:mai treci si pe la scoala, si invata sa scrii
in al patrulea rand : Las-o balta!
Apropo, cu placere