Bine...in primul rand trebuie sa stii un lucru: daca el te place/iubeste cu adevarat nu trebuia sa faca asa. in fond si el are defectele lui plus ca ar fi trebuit sa te inteleaga(bine, si tu trebuia sa-i explici). in al doilea rand nu poti sa faci pe cineva sa se indragosteasca nebuneste de tine. poti sa-l faci sa se indragosteasca de tine(restul, daca este, vine pe parcurs). eu sincer cred ca el a facut-o doar pentru ca avea nevoie de un prieten, amic oarecare.(si crede-ma ca stiu ce spun) ideea este urmatoarea: aminteste-ti ce ati vorbit revezi conversatiile si gandeste-te la comportamentul lui. daca tu crezi ca te-a placut/iubit cu adevarat atunci probabil ar mai putea sa faci ceva(poti sa-i trimiti un mesaj gen: Vreau sa vorbim. Trebuie sa-ti explic unele lucruri. Am acest drept.) eu nu am cum sa te sfatuiesc cine stie cum...nu cunosc povestea si nici pe voi, nu cunosc sentimentele tale si ceea ce a facut si spus el. oricum, succes
Multumesc tuturor pentru sfaturi! Cred ca este asa cum ai spus tu, avea nevoie de un prieten si eu mi-am facut sperante degeaba...nu am sa fac pe disperata, nu vreau sa il sperii doamne fereste, am sa incerc sa il evit si sa il uit pana incepe scoala.probabil totul a fost in imaginatia mea. chestia naspa e ca el e colegul meu
In acest caz...tu trebuie sa treci peste. daca tu nu te convingi ca nu merita efortul si el nu te merita pe tine...tot ce spun ceilalti nu are importanta. vezi exact si dupa daca tu crezi ca totul este in zadar si a fost intr-adevar de fatada, te vei simti mai bine si faza ca iti este coleg va parea total insignifianta pe langa ceea ce vrezi/vei crede. oricum succes si sper sa fii bine
Uite,stii cum sunt majoritatea baietilor.Azi vorbesc cu tine, maine nu. Poimanine nu te baga in seama.Insa tu il cunosti mai bine.Ascultati interiorul. Daca tu crezi ca nu e potrivit pentru tine tine capul sus si mergi mai departe.
Dragostea nu se forteaza .
Nu are cum sa se indragosteasca nebuneste de tine asa dintr-o data . Incearca sa mai vorbesti cu el dar ai grija sa nu il disperi, sa nu pari disperata .
Poi prin acelasi lucru am trecut si eu dar uh poti sa te interesezi de ce ii place lui adica cum ii place sa se imbrace rap obisnuit chestii din astea si sa iei si uh putin din caracterul sau adica sa dai impresia k te potrivesti cu el pentru ca aveti aceleasi lucruri in comun si chestii din astea... FUNDAA?