Cele doua vaccinuri nu au nici o legatura, doar ca intre vaccinari trebuie lasat un interval liber, preferabil de 2-3 saptamani.
Eu cred ca e foarte bine sa-ti faci vaccinul anti-HPV si, daca as avea cea mai mica suspiciune ca de-a lungul vietii mele voi mai avea vreun partener sexual in afara sotului meu (care nu e infectat), nu as ezita o clipa sa-mi fac vaccinul.
Vaccinul are efect maxim timp de 5 ani, dupa aceasta perioada fiind necesara o revaccinare, revaccinare care se pare ca ofera imunitate definitiva.
Nu pentru ca au murit o gramada de lume de el, chiar a aratat la stiri ca o femeie a paralizat din cauza acestui vaccind de col uterin, nu til face pentru ca nu este testat bine, si nu te ajuta cu nimic iti baga boala in corp!
Nu! In niciun caz a venit si la scoala la mine si am dat declaratie precum nu sunt de acord!
Buna! Eu am facut vaccinul impotriva canceruluui de col uterin, sunt trei vaccinuri care se fac la interval de 2-3 luni. Iti spun ca se merita sa-l faci. Eu am facut 2 dintre el in Spania, iar pe al 3 lea l`am facut in Romania. Parerea mea este ca ar fi bine sa il faci. Iar daca inca nu ti-ai inceput viata sexuala este si mai bine.
Eu zic sa il faci, sau cel putin eu daca as mai avea varsta ta, l_as face.Au fost foarte multe discutii, dar parerea mea e ca aia care l/au inventat nu sunt ceea ce sunt degeaba, deci stiu ei ce fac si nu ar supune atatea fete vreunui risc.
anonim_4396 întreabă:
Geo2969686 întreabă: