Eu zic sa-ti vezi de scoala si sa lasi baietii si relatiile la varsta asta... ai doar 16 ani, cauta-ti ceva util de facut care sa corespunda cu varsta ta. Si ce intelegi tu prin: "doar ne-am sarutat de cateva ori", sa inteleg ca primul a avut parte de mai mult? la 16 ani? Cat despre relatii ce pot sa iti spun, este imposibil sa nu fi ranit si sa nu suferi, asa e viata. Consideri ca nu esti pregatita? Pai atunci nu te baga.
Imi cer scuze, poate par putin dura, dar ar fi mai bine sa vi cu picioarele pe pamant si sa iti vezi de treburile tale de copil si: nu mai face lucruri pe care nu le vrei doar ca sa nu pari ciudata si sa faci pe plac la altii! Cius!
Apreciez ca ai fost dura si sincera, imi place asta la oameni. Faza ca am doar 16 ani chiar m-a facut sa rad, cred ca nu stii cum sunt generatiile din ziua de azi, pana sa am prima relatie eram considerata o ciudata si crede-ma nu era placut.Intr-o societate in care se promoveaza doar sex si prostitutie nu te poti astepta ca fetele de 16 ani sa se mai joace cu papusile.Nu am facut chestiile astea ca sa le fac altora pe plac, ci pentru ca asa mi s-a parut normal, de la o anumita varsta trebuie sa te obisnuiesti cu sexul opus, sa incerci sa ii cunosti mai bine ca sa ai experienta mai tarziu.Cand am spus ca doar ne-am sarutat nu ma refeream ca am facut mai multe cu celalalt, doamne fereste! Ci ca nu stiu daca doar prin niste sarutari esti deja intr-o relatie cu o persoana.Parerea mea este ca ar trebui sa fie mult mai mult decat atat, comunicarea este mult mai importanta decat partea fizica.
Si crede-ma fata de altii/altele de varsta mea chiar sunt cu picioarele pe pamant Daca zici asta despre mine acum, vei avea un soc cand vei avea copii, generatiile de dupa mine sunt mult mai varza.Totusi iti multumesc ca ti-ai spus parerea!
Nu stiu cum sunt generatile din ziua de azi? Dar ce crezi ca sunt o baba comunista? Am 22 de ani, deci nu prea departe de tine. Nu trebuie sa faci ce ti se pare normal, trebuie sa faci ce simti. Nu ai tu treaba cu ce anume promoveza socetatea, construieste-ti proprile interese. Nu te mai compara cu alti, stiu, sunt multi, mai "varza" ca si tine, DAR, tu te consolezi cu asta? Daca consideri ca nu poti mai mult de atat e ok! Cat despre "sexul opus" fiecare baiat in parte e diferit, nu trebuie sa te bagi in relatii doar asa ca sa "castigi experienta", pentru ca experienta asta, te va face sa iti pierzi increderea in ei, poate si in tine, si cand va veni vremea sa iti construiesti o relatie de durata, ce faci? Eu nu zic sa nu iesi cu baieti, dar iesi doar daca iti place de respectivul, nu asa...sa prinzi experienta! Si chestia aia cu erai considerata o ciudata, pai ce pot sa zic?! Stii ca atunci cand un om normal intra intr-un spital de nebuni, el e considerat nebun! De ce? Pentru ca e diferit! Dar realitatea care este?! Ei sunt nebunii! Sper ca ai ínteles mesajul meu. Ai grija de tine. Cius!
Am inteles si iti multumesc. Numai bine!
Sunt de acord cu ce ai spus mai sus, mai ales cu "Intr-o societate in care se promoveaza doar sex si prostitutie nu te poti astepta ca fetele de 16 ani sa se mai joace cu papusile".Din pacate, nici macar fetele de 11 ani nu se mai joaca cu papusile in ziua de azi.Adica,vad tot felul de fete care sunt in clasele primare de exemplu si cauta prieten, se uita dupa baietii la varste in care..eu nici nu ma gandeam la asa ceva.Ar trebui sa faca ceva cu televiziunea asta si cu ce promoveaza ei, pentru ca daca o sa mearga lucrurile asa, o sa devina normal ca la 10 ani sa nu fi virgin/a.In legatura cu partea cu,, comunicarea", mi-ai adus aminte de un citat:
,, Communication. It's the first thing we really learn in life. Funny thing is, once we grow up, learn our words and really start talking, the harder it becomes to know what to say. Or how to ask for what we really need".Si cu asta cred ca am spus totul. Partea fizica nu este mai importanta decat comunicarea. Oricat de Bradd Pitt si Angelina Jolie ar fi, tot 0 barat e daca nu exista comunicare.
Salut... la varsta ta ar trebui sa ai o relatie, nu trebuie sa iti fie frica de despartire pentru ca ea oricum va veni mai repede sau mai tarziu, asta este asa sa iti faci experienta, sa inveti sa te comporti cu persoana iubita, majoritatea in perioada adolescentei trec prin despartiri pentru ca asa este in viata, nu trebuie sa iti fie frica de o eventuala despartire, tu trebuie sa iti continui viata exact asa cum este. Succes.