| stefania_9400 a întrebat:

Va rooog dati-mi niste status pentru un baiat care il plac. funda:X:X

Răspuns Câştigător
| xXxSimonikaxXx a răspuns:

1. Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc…

2. Dragostea adevarata e unelixir" pe care odata gasit nu trebuie sa faci prostia si sa il consumi pe tot deodata, ci trebuie savurat in decursul unei vieti…

3. Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!

4. "O simpla Aventura trece in doua luni… O dragostea la prima vedere trece in 2 ani…. O iubire iti schimba total viata…

5. Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani…

Uite cateva dintre aceste statusuri

♥Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand o merit cel mai putin...Atunci am nevoie cel mai mult!

♥Orice femeie are langa ea barbatul care si-l doreste.dar numai o femeie inteligenta are langa ea barbatul pe care altele si-l doresc.

♥Invat sa plang fara lacrimi,sa admir cu masca indiferentei pe chip,sa sufar razand de fericire,am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!

♥Nu exista replica atat de usturatoare ca dispretul tacut, chiar daca uneori, inima iti moare.

♥El a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
El m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot el mi-a aratat care este cel mai bun drumlove struck

Sper sa-ti placa :X cu Dragoste Simona

0 răspunsuri: