| sweetgirl9 a întrebat:

Va roooog ajutati-ma cu un sfat rapid! dau fundita cel care imi da cel mai bun sfat. acum cateva zile un baiat se tinea dupa mine dar eu aveam prieten si i-am zis ca nu sunt panarama sa fiu cu 2 deodata si m-am despartit de prietenul meu si urmatoarea zi m-am sarutat cu el m-am simtit bine cu el primele zile, ma treceau fiori cand ma gandeam la el dar dupa s-a racit deodata de mine...Nu stiu ce sa mai fac cum sal mai iau i-am zis de ce esti suparat el a zis ca nu are nimic ca mi se pare.Inainte mai mergeam la plaja ma scotea mereu la un suc da de la un timp nu l-am mai vazut si i-am si zis ca de ce e asa distant cu mine si a zis ca nu-i adevarat ca mi se pare ca inainte stateam mai mult pe la el prin cartier acum ma rog de el sa iasa afara si nu vrea ca zice ca are treaba cu mama lui pana pe 10 iulie si il cred ca asa este dar totusi nici o ora nu poate si am impresia ca nu mai vrea sa ma vada inainte sa fiu cu el ma alinta tot timpul acum deloc nu stiu ce sa mai fac sai atrag atentia sa astept pana pe 10? ca el e genul de persoana care daca e suparat nu zice si nu inteleg ce are va roog un sfat rapid!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O panarama recunoaste ca-i panarama? Nu l-ai convins de nimic, crede-ma. Ha, te-ai despariti de prietenul tau si a 2-a zi te-ai sarutat cu altul? Fii sigura ca nu-i nicio diferenta intre a sta cu doi in acelasi timp sau a-l parasi pe altul, la cateva ore sa incepi o alta relatie(nu tii la niciunul).
Probabil baiatul si-a atins scopul, te-a cucerit. Te-ai gandit vreodata ca ai lasat mult de la tine, si a cam disparut misterul cunoasterii? I-ai parut o fata interesanta, dar acum, te considera una obisnuita si este derutat in ceea ce te priveste(asta fiind partea cea mai realista a lucrurilor).
De asemenea, exista posibilitatea unei neintelegeri. Considera ca l-ai tradat sau simte din partea ta ceva diferit. Comunicarea va poate deslusi misterul.

| ♥ ღSellena♥ ღ a răspuns:

Poate la suparat faptul ca i-ai zis ca u nu esti panarama s stai ca 2 deodata...nu stiu eu zic s astepti pana p 10 iulie, sigur iti va zice c are. fundita:*:*:*

| Spikey a răspuns:

Ori te insala. ori s-a saturat de tine, ori e gay, ori chiar are dreapta cu maica'sa. Sfatu meu:
Fa-ti un nou " bee eff"

| Ros3Blu3 a răspuns:

Stii cum e fructul oprit e mereu dorit... vb lu carmen trea sa il lasi sa astepte... a vazut ca de prima data i-ai cazut in brate acum o sa te joace pe degete, nu stiu ce sa iti mai zic decat ca am trecut si eu aproape prin ce treci u, cu ignorat'u dupa un timp, de 2 ori odata cum am zis mai sus ma avea la degetu mic si odata ca ajungea tipu la liceu si dehhh alte fete, sper sa intelegii. puuupp si bafta incearca sa astepti pana pe 10 sa vezi daca e vreo schimbare dupa aia.