O panarama recunoaste ca-i panarama? Nu l-ai convins de nimic, crede-ma. Ha, te-ai despariti de prietenul tau si a 2-a zi te-ai sarutat cu altul? Fii sigura ca nu-i nicio diferenta intre a sta cu doi in acelasi timp sau a-l parasi pe altul, la cateva ore sa incepi o alta relatie(nu tii la niciunul).
Probabil baiatul si-a atins scopul, te-a cucerit. Te-ai gandit vreodata ca ai lasat mult de la tine, si a cam disparut misterul cunoasterii? I-ai parut o fata interesanta, dar acum, te considera una obisnuita si este derutat in ceea ce te priveste(asta fiind partea cea mai realista a lucrurilor).
De asemenea, exista posibilitatea unei neintelegeri. Considera ca l-ai tradat sau simte din partea ta ceva diferit. Comunicarea va poate deslusi misterul.
Poate la suparat faptul ca i-ai zis ca u nu esti panarama s stai ca 2 deodata...nu stiu eu zic s astepti pana p 10 iulie, sigur iti va zice c are. fundita:*:*:*
Ori te insala. ori s-a saturat de tine, ori e gay, ori chiar are dreapta cu maica'sa. Sfatu meu:
Fa-ti un nou " bee eff"
Stii cum e fructul oprit e mereu dorit... vb lu carmen trea sa il lasi sa astepte... a vazut ca de prima data i-ai cazut in brate acum o sa te joace pe degete, nu stiu ce sa iti mai zic decat ca am trecut si eu aproape prin ce treci u, cu ignorat'u dupa un timp, de 2 ori odata cum am zis mai sus ma avea la degetu mic si odata ca ajungea tipu la liceu si dehhh alte fete, sper sa intelegii. puuupp si bafta incearca sa astepti pana pe 10 sa vezi daca e vreo schimbare dupa aia.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: