Daca o sa ajungi model o sa ai multi prieteni dar nu de incredere, care n-o sa tina la tine pentru ceea ce esti acum ci pentru bani si etc...esti la fel ca mine timida singura fara multi prieteni si si mie imi place modelingul si fashionul chiar daca nu prea am un corp frumos...cand cresc as vrea sa fiu fashion designer. ti-as spune mai multe lucruri dar acum nu-mi vine nimic in cap.deci bafta in viitor
Esti in plina perioada a adolescentei si e normal sa te,, infrunti,, deseori cu cei din jur, pentru ca ai vise si idei proprii.Nu esti nebuna in nici un caz, iar prieteniile adevarate vin mai greu, dar v-or fi mai durabile.Dedicati timpul in a te pregati cat mai temeinic pentru ceea ce-ti place.Dezvolta-ti cultura generala,scrie tot ce-ti trece prin cap, sau ce te impresioneaza, ia lectii de dans, exploreaza toate domeniile apropiate de ce-ti place, invata sa te relaxezi cu muzica si lectura buna.Cu cat pierzi mai putin timp acum cu,, prietenii,, cu atat mai mult vei acumula pentru tine.Bafta,sa ai o viata frumoasa!
Andrei67y5 întreabă: