Buna da este foarte normal deoarece si eu am avut cosuri la varsta ta(am 12 ani si jumatate). Deoarece esti in crestere apar si "minunatele" cosuri.
Dar eu iti pot spune si cum le poti trata daca doresti.
Ii poti spune mamei tale sa iti cumpere crema nizoral care costa vreo 10 lei si te dai cu crema aceasta pe cosuri(trebuia sa ai fata si mainile curate)si te dai de vreo 2 ori pe zi pana iti trec.De trecut trec cam in 3 zile(depinde cat de mari sunt cosurile)
Sper ca te-am ajutat
Da, e normal cu timpul o sa-ti treaca sau poti incerca produse naturale, oricum daca ai probleme mai cu cosurile cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog
Da e absolut normal.
Nu vreau sa te sperii, dar de acum in colo vei mai avea cosuri pe fata.
Hm... probabil te dezvolti mai de mica, in ultima vreme fetele se dezvolta de mici si menstruatia le vine devreme deoarece mancam multe dulciuri care contin e-uri si astfel accelereaza cresterea, am auzit ca acele e-uri sunt ca niste hormoni si poate asta e explicatia
Banuiesc ca esti fata... e foarte normal. esti la pubertate(intre varsta 11-13 ani la fete---scrie in cartea de biologie de a 7-a). daca totusi vrei sa scapi de cosuri incearca creme de gomaj(nivea visaj young clean deper...sau ceva de genu). poti folosi si metoda de gomaj natural: fierbe orez. nu arunca apa in care l-ai fiert.strecoara apa. spala-te pe fata cu o parte din apa apoi ia cam 2 linguri de malai si freaca-te cu el pe fata. clateste-te cu restul apei rezultate de la fierbera orezului. mult succes