Asa e el, nu el a ales sa fie asa, are o personalitate timida, iar pentru asta e greu de gasit o explicatie.
Buna!
Vad ca esti foarte preocupata de acest subiect, nu trebuie sa ți se para ciudat ca are acest stil, faza cu examenele, de examene cred ca oricine se teme mai mult sau mai puțin, pentru ca examenele de acest tip sunt importante pentru viitor, etc!
Nu poți interpreta exact de ce este așa speriat, eu iti spun doar o posibila explicație.
Iar legat de timiditate, sunt oameni care nu sunt așa dezghetati si sunt mai timizi!
Asta este personalitatea lui deocamdată.
Sa știi ca posibilitatea unei schimbări totusi exista!
Buna!
Personalitatea asta timida, firea lui mai retrasa si neincrederea in el, toate astea vin din familie, educatia pe care a avut-o si-a pus enorm de mult amprenta asupra caracterului si comportamentului sau. La varsta asta nu ai ce-i face, se va schimba pe parcurs ce se va maturiza.
Cred ca in raspunsul tau se regaseste adevarata explicatie. Oare parintilor lui ii pasa de starea lui de n-au actionat cu nimic.Pe mine, una ma cutremura atitudinea lui pesimista si nu reusesc s-o percep dar sper sa se schimbe cat de curand.Ai idee cum ar putea o familie sa educe un copil care sa ajunga la limita timiditatii? Eu nu inteleg ce parinti ar putea fi.
anonim_4396 întreabă: