| trocki1238238409238409 a întrebat:

Va salut! O sa vreau sa abordam un subiect sensibil. Eu in prezent am 19 ani. Am mai avut prietene până acum, dar nimic serios deci sunt virgin. Acum legat de sexul oral, din ce am văzut aici pe reddit, a devenit o normalitate. Eu nu sunt de acord cu acest tip de sex, nici nu îl consider sex ci mai degrabă o stimulare reciprocă. Am și motive religioase oarecum, și pur și simplu mi se pare scârbos și nu as vrea ca viitoarea mea partenera sa faca așa ceva. Intrebarea mea ar fi daca mai exista fete care nu vor așa ceva și dacă e ceva in neregula că nu mi se pare ok așa ceva?

8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu ar trebui sa te intereseze parerea altora. Daca tu nu vrei, nu faci. Ii comunici asta si partenerei tale, ca esti religios si nu vrei asa ceva. Chestiile astea le vorbiti inainte, sa stie de la inceput in ce fel de relatie se baga.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vrei, nu faci.
Dar e penibil sa iti cauti o partenera pe acest criteriu...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Daca mai exista fete care nu vor așa ceva. Sigur există.
Nu este nimic în neregulă cu opțiunea ta.

| AdioTPU a răspuns:

E ok. Nu toți avem aceleași preferințe sexuale. Ce unora li se pare pervers și dezgustător, altora li se pare plăcut și excitant.

| 199onur7 a răspuns:

Ba frate voi imi dați damage mie -_- ce va apucă la 1 noaptea sa puneți asa întrebi

| Konstantinos99 a răspuns:

Calmo calmo gasesti, vezi de hobbyuri da ce iti place sa faci, mai cauta, sunt rare, ma refer la curate si nedestrabalate. Pana la urma tu vei fi barbatul tu decizi ce faci in privat impreuna cu ea.Nu iti place nu faceti

| stonequistman a răspuns:

Dacă partenera ține cont și de preferințele tale atunci e bine. Nimeni nu trebuie să-ți impună ceva ce nu-ți place.