Pai tu fiind atat de disperat dupa ea ca un catelus care se tine dupa stapanul lui, nu o sa mai ajungi in veci o figura interesanta in ochii ei.O sufoci.Deja te are si poate face ce vrea din tine, nu mai reprezinti o provocare.Problema este la tine.Am inteles ca esti baiat bun si etc dar trebuie sa tii si tu cont ca e o copila de 15 ani care se plictiseste imediat de ceva.Tu fa ce vrei.Continua sa o bagi in seama facandu-te de rahat.Dar asa nu o vei mai avea vreodata.Singura ta sansa minima de a o recuceri este sa o ignori total.Chiar si daca iti scrie sa-i raspunzi rece si sec.Atunci ii vei starni atentia si curiozitatea.
Doua zicale:
1. Dupa femei si dupa tren sa nu alergi niciodata: vin altele.
2. ragoste cu de-a sila nu se poate.
Ce trebuie sa se intample ca sa poti spune ca ai o relatie cu cineva?
Ce inseamna o relatie serioasa dupa mintea mea sucita. Buna intrebare. Multi ar zice ca atunci cand apar sentimentele, se poate numi o relatie. Eu nu prea cred. Eu cred ca atunci cand esti dispus sa faci sacrificii, o poti numi o relatie. Si prin sacrificii nu ma refer la ceva banal ca " nu am iesit o noapte cu baietii ca sa stau cu ea ".
Dar ca sa ai o relatie si atat cu o persoana trebuie sa treaca mai mult de 3 luni jumate de cand ai cunoscut persoana respectiva si ati inceput sa faceti diverse chestii impreuna?
In primul rand sa nu mai fii asa disperat. Inteleg ca o iubesti si ca vrei sa fii cu ea, dar nici in halul asta. Fata normal ca nu se intoarce la tine daca ati capiat-o si tu si prietenii tai. Da-i spatiu si fii mai indiferent, poti sa incerci chiar sa o faci geloasa. Sper ca nu ai luat-o in nume de rau, dar chill
In primul rand, invata sa scrii pentru ca eu chiar m-am chinuit sa descifrez ce ai vrut tu sa zici pe acolo.In al doilea rand, ar trebui sa i arati ca nu ti pasa. daca stai sa te tii atat dupa fundul ei si ii arati ca esti bun cu ea si ca nu i ai facut niciodata rau nu e tocmai cel mai reusit mod prin care s o faci sa te placa iar