E mai ușor sa stai și sa nu faci nimic și uite asa trec ani azi ai 20 după 30, 40 și situația rămâne la fel
Ia-ți un job fie și el nasol, vezi de un psiholog lucrează la tine, baga dezvoltare personala
Caut un job mai bine plătit, cauta întotdeauna sa avansezi nu sa bați pasul pe loc
Multumesc foarte mult, o sa tin minte expresia: nu bate pasul pe loc, tot ce am nevoie e o motivatie si sa am obiective, parintii mei nu prea au multa incredere in mine vizavi de viitorul meu, spunandu-mi ca o sa duc o viata grea si muncind din greu, dar vreau sa le demonstrez ca oricat de greu mi-ar fi, o sa continui sa progresez pana ce o sa ajung cineva, iti multumesc si va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat, v-as fi dat fundita la toti, dar din pacate nu se poate,
Și eu am fost cândva în locul tău, mulți mi-au spus ca nu o fac fata, ca nu o sa ma descurc cu un job ca sunt praf etc
Uite de al dracul m-am angajat ' toat lucrurile noi sunt greu la început dar în timp o sa înveți sa te
adaptezi, bafta!
Asa este, ma bucur ca am discutat si iti multumesc din nou pentru raspunsuri, iti urez bafta in tot ce faci si sper sa ti se indeplineasca toate dorintele, te salut, o zi placuta sa ai
In primul rand angajarea sa ai un venit salarial, dupa 1-2 prieteni ajung macar 1 sa gasesti, daca nu mergi la sala iti lucrezi fizicul cand vei arata mai bine format o sa prinzi multe tipe sa te simti bine cu ele. Sau partenera cum iti arde mai bine
Găsește.ti un loc de muncă, ieși din starea asta, stând acasă și plângându.ti de milă nu te va ajuta, și vei rămâne în starea asta mult timp de acum încolo