anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut pe toti, dragi TPU-isti! big grin
Prietena mea cea mai buna, care este si colega mea vine la mine azi si va ramine pe noapte, pentru ca joi, urmeaza sa plece peste hotare, pe parcursul anului scolar sadsad, deci ne vom revedea peste un an, da poate pare putin, dar nu si pentru noi, pentru ca suntem de nedespartit inca de la gradinita si va dati seama ca vom suporta greu aceasta departare.Bine,acum intrebarea:Ce "activitati", jocuri(interesante) am putea face?, pentru ca planuim sa nu inchidem un ochi pina dimineata, ce propuneri aveti? Va Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| teiube a răspuns:

Pai sa depanati amuntiri cmoandati mancare pizza sa s-au cava de genul asta citit reviste va uitati la filmele preferate si cel mai important stai impreuna una in compania alteia sa faci poze sa aveti amintire ca sa nu uitat acasata seara adevarat prietenie poate rezista distantelor

2 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Deci va fi o seara a fetelor! 'Petrecere in pijama'! happy

---> Pai, la o petrecere in pijama puteti sa va machiati, sa va faceti parul, tratamente ca la SPA, manichiura, pedichiura, jocuri, karaoke, dans, gatit etc. De mancat va luati niste snacksuri, sandwichuri, pizza si ce va mai place, va puteti uita la un film, o comedie ar merge, povestiti, si va culcati dimineata devreme!

---> Numai bine! puppy dog eyes

| bia_4299 a răspuns:

Deci voi mancati lays,cornuri, pizza. apoi va machiati cat de strident, va culcati pe la ora 3:00 sau stati pana dimineata,va faceti reciproc manichiura pedichiura,va uitati la filme de groaza, romantice timp ce va uitati la film mancati popcorn ar merge sa va jucati si monopoly.nu te supara frate,dupa ce va jucati mancati ciocolata neaparat milka, poiana altfel nu,, dimineata ii da un cadou scump ca sa il aibe amintire preferabil o bratara de aur sau un colier foarte scump daca nu unul exagerat de scump macar la 3 milioane pe lanca colier sau bratara o cutie de bomboane cea mai scumpa din market un buchet de flori trandafiri cu atati trandafiri cati ani are ea un mobil iphone dimineata mancati kebab si shaorma. foarte ieftin tot,, nu e scump