Poti avea doua variante
1. Petreci cu ea timpul ramas pana pleci ceva gen o aventura dar riscati ca la plecarea ta sa suferiti foarte mult si sa intrati in depresie.Dar puteti fi prieteni cu beneficii, asta depinde e voi cat de mult suflet veti pune.
2. Nu veti fi impreuna, si ar trebui sa te indepartezi sa zic deoarece veti ajunge sa fiti impreuna si veti suferi la plecarea ta, si un prieten de al meu de care imi place si ma place pleaca in Spania in septembrie, voiam sa petrecem o ultima vara impreuna dar am zis ca e ai bine sa nu ne complicam deoarece eu pun mult suflet sa zic
Acum e alegerea ta
Parerea mea e, ca daca pleci nu are rost sa te complici cu ea. Adica daca vrei sa fiti impreuna o sa suferiti amandoi de dor cand tu o sa pleci in Germania + ca are prieten. Poate doar te considera un prieten bun. Daca o iubesti cu adevarat ar trebui sa te gandesti, mai intai, ce e bine pentru ea. Doar asculta inima ta si ea iti va spune ce e bine de facut.
Prieteni nu se saruta, se iau in brate, se mira cum in 3 zile am ajuns sa ne sarutam, si sa vorbeasca de regretul ca nu ne-am cunoscut mai repede.Tu ce zici?
Geo2969686 întreabă: