Las-o în pace, e clar că e mai atrasă de ăla și din punctu ăsta doar o să te considere disperat după ea dacă insiști cu căutatu
Se numește triunghi amoros. Eu îi zic triplu, care rimează cu cuplu. În final așa se întâmplă, fata va opta. O poți recuceri, dar este preferabil să renunți complet, căci dacă râmâi cu ea la termen lung, fantoma lui, vă va însoți în viață și vă va perturba. Dacă ca ajunge să țină la tine. Menalitatea modernă pare gata să se adapteze la diverse comportamente deviante și relații stranii, pe care nu le mai enumăr aici, dar nu va înțelege și nu va accepta o relație în 3.
Ideea este că eu nu doresc o relație în 3. Vreau doar să știu dacă merita sa mă împac cu că să fie că la început când umbla și cu mine și cu băiatul ăla dar pe rand. Nu doresc o relație cu ea deoarece știu că nu e genul de fata fidelă, dar nu vreau sa o pierd deoarece vreau sa o mai folosesc sa zic așa. Și una peste alta am prins drag de ea chiar dacă e cum e. De-asta întreb dacă merita sau nu să mă reimpac cu ea. Și dacă da cum sa o fac