| Dyingfetus a întrebat:

Va taiati pe maini pe picioare etc? De ce o faceti?

5 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu ma tai nicaierilaughing

| Barbiiiiie a răspuns:

Hm,o singura data am facut-o, m -am taiat la vene, aveam o depresie de cateva saptamani si simteam ca m am plictisit de viata. Dar nu vreau sa fiu un ex negativ deci, nu e bine sa faci asa ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. Nu sunt atat de slab din punct de vedere psihic incat sa nu fac fata vietii.

| lilith666 a răspuns:

Nu doar acolo.Si la venele de pe gat.Am facut-o pana acum de 6 7 ori.Mama ma duce de 4 ori pe saptamana la psiholog.Si a zis sa nu ma forteze ca pot baga si cutitul in mine.
Pai prima oara a fost cand iubitul meu m-a inselat, adevarul e ca m-a durut mult.
A doua oara cand tata a dat divort mamei (atunci am ajuns la spital din cauza hemoragiei)
A treia oara cand am aflat ca cei mai buni prieteni(toti baieti)care tineam foarte, foarte mult ma placeau mult cu totii.
A patra oara cand am descoperit ca
il plac doar pe unul.
A cincea oara cand am aflat cas insarcinata (am facut avort in mai putin 24 de ore de la sex)
A saptea oara,(asta trebuia prima scuze) cand sora mea, de 5 ani a murit cazand de la etaj.crying(((
Cand fac asta simt ca cerul cade pe mine, ca nu mai exista scapare, ca o trapa se deschide in pamant si eu voi cadea, ca nu ma simt demna de a trai.

| Dyingfetus explică (pentru lilith666):

Imi pare rau daca ce ai scris e adevarat...sad