Hm,o singura data am facut-o, m -am taiat la vene, aveam o depresie de cateva saptamani si simteam ca m am plictisit de viata. Dar nu vreau sa fiu un ex negativ deci, nu e bine sa faci asa ceva.
Nu. Nu sunt atat de slab din punct de vedere psihic incat sa nu fac fata vietii.
Nu doar acolo.Si la venele de pe gat.Am facut-o pana acum de 6 7 ori.Mama ma duce de 4 ori pe saptamana la psiholog.Si a zis sa nu ma forteze ca pot baga si cutitul in mine.
Pai prima oara a fost cand iubitul meu m-a inselat, adevarul e ca m-a durut mult.
A doua oara cand tata a dat divort mamei (atunci am ajuns la spital din cauza hemoragiei)
A treia oara cand am aflat ca cei mai buni prieteni(toti baieti)care tineam foarte, foarte mult ma placeau mult cu totii.
A patra oara cand am descoperit ca
il plac doar pe unul.
A cincea oara cand am aflat cas insarcinata (am facut avort in mai putin 24 de ore de la sex)
A saptea oara,(asta trebuia prima scuze) cand sora mea, de 5 ani a murit cazand de la etaj.(((
Cand fac asta simt ca cerul cade pe mine, ca nu mai exista scapare, ca o trapa se deschide in pamant si eu voi cadea, ca nu ma simt demna de a trai.
Imi pare rau daca ce ai scris e adevarat...
GEORGEL2012 întreabă: