| barbyr0z.ex.fantadelamaye a întrebat:

Va tradat cea mai buna pr care e era ca o sora pentru voi? sa uite de unde a plecat si cat ati ajutat`o:-s?

10 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Nu am avut niciodata prietena pentru ca pe aici nu te poti intelege cu fetele.

| JackieSue a răspuns:

Nu...imi aleg bine prietenii.
@viki: ouch! ce loviturastraight face

Răspuns utilizator avertizat
| faranume a răspuns:

Da... dar crd ca nu a fost o prietena adevarata...
oamenii au mai multe fete...

| viki a răspuns:

Da.Imi placea de un baiat, si ea s-a combinat cu el.De atunci am rupt prietenia.winking

| scootsie a răspuns:

Niciodata sa nu faci un bine cu gandul la rasplata!

| titi_1218 a răspuns:

Sa stii ca prietena pe care o simti ca este cea mai buna de fapt ea este cel mai mare dusman al tau...pentru ca stie toate despre tine si are invidie prieteni buni nu exista in afara de Mama ea nu te va trada niciodata asta sa stii...mai bine fai pe altii sa te considere prietenul lor cel mai bun dar tu lor nu le spune chiar totul asa numai maruntusuri...eu te as sfatui sa-ti cumperi o agenda si sa-ti scrii in fiecare zi ghindurile in ea.asa te vei simti cel mai bine... sper ca team ajtat pa_pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt mine nu exista cea mai buna prietenawinking
Daca ma inteleg bine cu ea nu inseamna ca e cea mai buna prietena
Fetele sunt barfitoare si nu pot numi pe nimeni "cea mai buna prietena "winking
Ma inteleg bine cu baietii si am multi prieteni carora le pot spune BRO love struck
Dar la unu singur ii spun tot ce am pe suflet pentru ca pot spera ca ma va ajuta love struck
xoxo
by zui

| chriss_4751 a răspuns:

Da... a fost cea mai buna prietena a mea timp de 7 ani... mi. a facut multe,, figuri". da mereu am iertat.o.si aveam cea mai mare incredere in ea... o ajutam intotdeauna la teme baieti chestii...de multe ori am picat eu pentru ea...si nu mi-am dat seama k e o profitoare. da nu mai vb cu ea de ap un an.si imi este mult mai binehappy acum am incredere mai multa in mine si nu in ceilalti.happy :*

| confusedgirl a răspuns:

Idem viki happy. De cand este cu baiatul acela s-a schimbat foarte mult. Vorbeste asa. in scarba cu tine. dar a uitat de unde a plecat. oh go on. Eh.acum nu mai trebuie sa ai niciun prieten bun. Secretele sa le tii pentru tine sa nu le spui nimanui. Dar uneori parca ai vrea sa i le spui cuiva.happy