Sincera sa fiu, am urmarit prima data nora pentru mama seria a doua, dar acum nu ma mai uit.
Da, eu ma uit in fiecare zi la eidtia a4a, si o contrazis pe madalinutza:nu sunt montat, sunt reale(reality show)totul este adevarat chiar daca in emisiunile de seara nu sunt in direct, tot in ziua aia se fac filmarile, Acum chiar ca asta este cea mai adevarata emisiune.Nu ati vazut cum se cearta ca... Ce credeti ca ia-r lasa sa se certe incontinuu pentru nimicuri.si nu este vorba de audienta. ei nu vor audienta din asa ceva...
Da ma uit zilnic.
Preferatii mei erau Elena si Bogdan, tin si acum legatura cu ei pe mess, am si telu' Elenei.
Nu e trucat doar ca uneori prezentatoare Gabriela Cristea este mai subiectiva.
Au iesit de acolo descalificati fiind Elena si Bogdan, din cauza Veronica, fata pe care nu o mai suport, nici pea ea nici pe lACRA CU VLAD.
Sper sa fii si tu de acord cu mine
pupici
Da. ma uit si imi place oarte mult. mi-a placut de Elena si Bogdan, numa` ca o trebuit sa isi bage viermonica nasu` in... acum imi place mult de diala si vali:X sunt preferatii mei mai ales ca sunt ardeleni de`ai mei
ma enerveaza foarte mult atitudinea brandusei si a cristinei.alea nu au altceva nimic de facut numa sa barfeasca si sa iste discutii[brenda] si sa manance[cristina] care s`a ingrasat cu 10 kg:O. mult
despre alina nu are rost sa discut ori ii proasta ori ii proasta... daca vlad nu s`a comportat cu ea frumos si nu tine al ea, apoi nu stiu care alt baiat ar face asa. nici nu e frumoasa si mai e si obraznica:-si mai ales in emisiunea de aseara. zicea ca e cea mai fericita. hihi si in fond crepa de ciuda
costi e un baiat ok` si lucian e acolo cam de umplutura.mai bine s`ar cupla cu alexa decat sa stea dupa funduletul butoiasului de cristina.
:p
astea sunt parerile mele, oricum gusturile nu pot fi aceleasi.
Eu ma uit si e ff interesant app... madalinutza nu sunt „montate" cum zici u sunt chiar ff reale acele persoane chiar locuiesc in acea casa eu ma uit de cand a inceput seria a 2a acum e seria a 4a eu personal o admir pe veronica din seria a 4 a