| Villy0po a întrebat:

Va veni ziua indragostitilor iar eu stau cu o fata de pe 27 ianuarie...eu simt ca e speciala si am inceput sa tin la ea si ea la mine...chiar daca a trecut putin timp. Ce cadou sa ii iau?

Răspuns Câştigător
| Pisiiiii a răspuns:

Buna xxaxx.
Sper ca va potriviti!big grin
Eu sunt fata si mi-as dori urmatoarele lucruri:un buchet de trandafiri sau un trandafir rosu[rosii]...O ciocolata...Si un pupic mare:]
Sau daca ai un buget mai mare ii poti cumpara un lantisor.
Sper sa te ajute parerea mea si sa ii placa! Pa, pa! Dixxie

2 răspunsuri:
| elenis85 a răspuns:

Eu as merge pe cadourile personalizate, chiar daca sunt un pic haioase dar e mai ok asa tinand cont ca nu sunteti de mult impreuna. ii ei ceva pe cat de romantic pe atat de amuzant sunt f multe variante, e suficient sa mergi intr un centru comercial unde se gasesc standuri de genu si alegi ce vrei tu. nu o sa ti para rau si poti sa ei si o floare, un trandafir spre exemplu

| 112I911 a răspuns:

Eu mi'as dori un trandafir, multi pupici si... ceva care sa ma faca sa te tin minte. Noaptea inainte sa dorm sa ma faca sa ma gandesc la tine... O bijuterie (daca iti permiti) sau un ursulet de plus.

Cel mai frumos gest facut de un baiat: Sa ii ofere iubitei ursuletul de plus cu care dormea in copilarie!