| Anonim69 a întrebat:

Vaaaaaaaaai, ce ma plictisesc, scrieti si voi ce va trece prin cap, la ce va ganditi, dau funda celui mai creativ gandrolling on the floor

Răspuns Câştigător
| friday a răspuns:

Iar o sa ma plictisesc de Revelion, si de Craciun, ca de fiecare data, ce sa faaaaaaaaac? laughing Nasol, nu?

11 răspunsuri:
| ChocaholicBi a răspuns:

Vreau Cereale! rolling on the floor

| YoYo a răspuns:

Ma gandesc la vacanta ce bine ca a venit laughing

| bublegum a răspuns:

ce dur ar fi sa se rupa acoperisu blocului vecinlaughing
serios se cam misca pe aicirolling on the floor

.
.

. la asta ma gandeschappy

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Bună. Te-ai gândit vreodată la faptul că şi băieţii au o latură sentimentală pe care încearcă să o evite, pentru a părea maturi, dar sufletul le plânge pe interior?!

| Anonim69 explică:

@ely : sigur ca da, nici nu ma gandesc, sunt sigura de asta!

| Anonim69 explică:

@ friday : si eu ma gandesc la fellaughing nu ma lasa nici mama sa merg undeva asa ca o sa stau pe mess sau pe TPU, plictiseala maximastraight face

| andThatsHowIMetYourMother a răspuns:

Poi ma gandeam la motivul pentru care am mers azi la scoala in tinuta de vara.(pantaloni scurti +tricou+adidasi+Ochelari de soare)

| Raresik a răspuns:

Ma gandesc ca sunt la mare pe o plaja :X
si trec niste bunaciuni =p~

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Ce faiin ar fi daca ar ningee asa de tare, incat sa stam sub zapada 6 luni, dar am fi cam nasol, s eu nu stiu, nu stiu d'astea!
Ei bine ca maine e sambata si Gossip Girl, da ma incurc cu energiile alor negative, ei ce sa faci? Mai stau pe TPU, oare mai sunt lilieci pe site? Sarbatori fericite, te-am pupat, papa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma gindesc la pomana porcului, mamaliguta cu carnita si gogosari murati plus vinisor sau tuiculita fiarta, yaammmiiii, Doamne sa ma ierti daca citeste vreo gravida ce am scris laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma plk,
ce sa fac?